Pia Ståhl satsade på Beach 2020!

Pia bestämde sig i början på 2020 att till sin 60 års dag, som infaller nu i höst, ha nått sin önskade vikt.

Under coronaisoleringen tog hon och hennes man tag i saken och påbörjade deras hälsoförändringar för att uppnå det uppsatta målet. De inledde med den populära kursen Jorden Runt med Ulrika för att få lite ny matinspiration och bygga på sin receptbank med nya, goda recept som de kunde falla tillbaka till under resans gång.

Efter Jorden Runt-kursen hade de fått blodad tand och när de såg att Beach 2020 lanserades bestämde de sig för att anmäla sig direkt. De såg den här kursen som den riktiga starten på viktresan.

Pia ville inte gå ner för snabbt. ”Jag följer inte kursen slaviskt utan hittar ett sätt som jag kan leva efter även efter kursens slut”. Redan efter fem veckor visade dock vågen på drygt 5 kg ner. ” Från 74 kg när vi startade till idag då morgonens invägning visade 69 kg (BMI 25,7). Så detta ser ju ut att gå alldeles utmärkt.”

En stor bonus är att även Pias man som är 65 år får hänga med på kursen och äta samma mat. Även han har gått ner i vikt. ”Han började på 93,5 kg till dagens 87 kg”, berättar Pia.

Tyvärr har lite onda ryggar och andra krämpor satt käppar i hjulet för den träning som Beachkursen inkluderar men Pia ser det inte som ett problem. ”Det är tråkigt att vi inte kunnat ta våra dagliga promenader men så snart ryggen är bättre kommer vi ta tag i detta och vi hoppas även kunna inkludera lite styrketräning, det tror jag är viktigt nu när man blir lite äldre. Det är lätt att glömma bort att även folk i vår ålder behöver muskler för att hålla kroppen hel och stark, inte bara hälsosam mat och promenader.”

Så med en vecka kvar på Beach 2020 är Pia mycket nöjd. ”Vi är supernöjda och fortsätter gärna med flera kurser. Recepten är goda och vi känner oss mätta och glada, det är ett fantastiskt sätt att gå ner i vikt på som passar oss mycket bra!”

Pia gick kursen Beach 2020 – boka kursen du också, klicka här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!