Markus Normann antog utmaningen

Markus Normann antog utmaningen med 66 Day Challenge

När god mat är en viktig del av livet kan det kännas som att en viktnedgång genom begränsad kost är en omöjlig ekvation att lösa. Men Markus blev positivt överraskad när han antog utmaningen med Ulrikas 66 Day Challenge.

  • Namn: Markus Normann
  • Ålder: 45 år
  • Bor: Hånger
  • Familj: Fru, 4 barn, hund och katt
  • Viktminskning: – 16, 8 kg

 

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla er till just den kursen?

Jag gick 66 Day Challenge med medelhavskost. Mat är en stor del av mitt liv så det viktigaste var att hitta en kurs där recepten var tilltalande. Enkla övningar var också en stor del i valet, jag jobbar mycket och är borta stora delar av veckorna så tid och möjlighet finns inte för gym eller dylikt. Dessa två aspekter har verkligen levt upp till mina förväntningar och gjort ett fantastiskt resultat. Det är 2,5 veckor sedan jag avslutade kursen, nu kör jag vidare med egna veckomenyer där jag plockar recept från kursen samt att jag e-lånat receptbok från Ulrika Davidsson. Hittills håller jag vikten.

Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

Nej, aldrig så jag blev positiv över att detta gick så smidigt.

Vad har du märkt av för effekter av kursen utöver viktnedgången?

Jag har blivit piggare och magen fungerar bättre än någonsin. Jag har även blivit av med humörsvängningar som kan kopplas till blodsockerfall mellan måltider. Det har också blivit betydligt enklare att röra sig och även min hållning har blivit bättre. Jag är mycket nöjd!

Hur upplevde du dessa veckor?

Jag ska inte sticka under stolen med att de första veckorna var tuffa.  Jag var konstant hungrig men efter ungefär fyra veckor vande kroppen sig och det började gå lättare och lättare. Så håll ut även om det känns tufft ett tag.

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Att det fungerar ypperligt att äta god mat utan massa kolhydrater och lätta smidiga övningar gör kroppen gott!

 

Vill du också hitta en hälsosam vardag meds rutiner som håller i längden? Boka 66 Day Challenge och anta utmaningen till en hälsosam vardag!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!