Kristoffer gick ner 20 kilo med Ulrikas kurser

Kristoffer gick ner 20 kg!

När Kristoffer fick en gliring om sin vikt från en gammal bekant så bestämde han sig för att det fick vara nog!

Kristoffer levde ett liv på snabbmat ute på lunchställen under arbetsveckorna och hemma på helgerna prioriterade han snabbhet och år gärna halvfabrikat och liknande både till lunch och middag.

När han under hösten 2018 träffade en gammal kollega som gav honom en gliring om att han inte direkt gått ner i vikt sedan sist kände Kristoffer att det fick vara nog.

Jag har varit obekväm med mig själv sedan gymnasiet och kände att nu får det räcka!

Redan i början av november, strax efter mötet med min gamla kollega, gick jag kursen ”GI-Paketet” (Idag Kom igång med GI). Jag hade som sagt inte levt speciellt hälsosamt och var ganska bekväm när det kom till matlagningen.

När jag startade kursen fick jag ett väldigt bra gehör från kroppen. Jag rasade 5 kg första veckan och sedan fortsatte det. Jag mådde väldigt bra och kände även att min IBS nästan helt försvunnit av mindre portioner och av BRA mat. Jag har aldrig känt mig så glad över att ha hittat ett vinnande koncept som funkar. Eftersom det funkat för mig har jag även inspirerat andra till att börja med kurserna som jag tycker funkar toppen även om man inte är någon som vill spendera flera timmar i köket.

Ulrikas recept och kurser har helt förändrat mitt liv, detta trots att jag ibland druckit läsk, ätit godis och unnat mig lite annat onyttigt mellan varven. Jag tror att det varit ett vinnande koncept att jag tillåtit mig att äta onyttigt ibland men inte i stora mängder.

Kristoffer har gått kursen Kom igång med GI – klicka här för att boka kursen du också! 

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!