Johanna Nilsson

Kilona har smugit sig på och helt plötsligt trivdes jag inte med mig själv längre. Jag valde att faktiskt investera i mig själv och min hälsa och nu är både mina världen och min kondition toppen!

  • Namn: Johanna Nilsson
  • Familj: Barnen Ivar och Ingrid och katten Sally
  • Ålder: 45
  • Bor: Enskede
  • Viktnedgång: -20 kilo

 

Vad fick dig att anmäla dig till Ulrikas kurs?

Jag har under flera år inte hunnit att prioritera mig själv och kilona har smugit sig på. När en vän nämnde 66 Days Challenge och upplägget så kände jag att det föll på plats och att det var dags. Jag köpte boken direkt och bestämde ett datum – 1 maj 2021.

Har du provat andra metoder tidigare?

Jag har provat lite här och där men aldrig provat att ta ett helhetsgrepp och följa ett kostprogram.

Förutom att tappa i vikt, har du märkt av andra effekter av den ändra kosten och vanorna?

Jag mår bra av att investera i mig själv och unna mig hälsa vilket jag gör genom att behålla mina goda vanor. Jag har gjort en hälsoundersökning och tog ett blodprov och gjorde ett screening och alla mina värden är på topp. Efter ett par veckor in i kursen började jag känna ett behov av att röra på mig och jag började promenera och jag satte ganska snart upp ett mål att gå 1 mil om dagen. Det är målet och ibland fick jag dela upp milen på två tillfällen, eller liknande men något är bättre än ingenting och dessa stunder blev snart min bästa stund på dagen.

“Efter ett par veckor in i kursen började jag känna ett behov av att röra på mig och jag började promenera och jag satte ganska snart upp ett mål att gå 1 mil om dagen”

Hur har de i din omgivning påverkats av din hälsoresa?

Min hälsresa inspirerar och det är flera i min omgivning som har köpt kursen. Människor som jag möter i olika sammanhang hör av sig till mig och vill veta vilken metod jag använt och hur jag har burit mig åt. Mina barn har fått prova många härliga nya recept och har även de hittat nya matfavoriter.

Vad är det viktigaste du kommer att ta med dig från din kurs hos Ulrika?

Mina nya goda vanor, jag har hittat balansen och vet vad som passar mig och har på så viss fått koll och vet hur jag ska förbli viktstabil och alla härliga recept.

Du har ju utöver din viktnedgång gjort en fantastisk förändring även inom träningen, hur lyckades du med det och hur har denna nya vana påverkat ditt liv och mående?

Jag började med mina promenader under min första 66 dagars under våren 2021. Jag fortsatte min hälsoresa under hösten 2021 och i november hade jag nått mitt mål (-20 kg) och jag ände mig pigg och lätt och började därför springa 1 mil varannan dag. Så nu varvar jag långa promenader med att springa en mil varannan dag. Jag tror att promenader och viktnedgång ledde till att jag kom igång med motionen stegvis, hittade nya vanor och mådde bra och det är lättare att springa när 30 procent av mig är borta!

Skulle du rekommendera andra att hoppa på någon av Ulrikas kurser och varför?

Jag rekommenderar alltid Ulrikas kurser utifrån att de ger resultat och att jag gillar helhetsgreppet. Jag har investerat i mig själv och unnat mig hälsa. Jag känner inte att jag har bantat utan jag har ätit gott och mått bra och kommer att fortsätta äta utifrån Ulrikas kostprogram. Jag ska börja nya 66 dagars utmaningen i Januari 2022. Inte för att gå ner mer i vikt utan för att fylla på med härliga recept.

Johanna har gått 66 Day Challenge – läs mer om konceptet 66 Day Challenge och vilka olika utmaningar just du kan anta – klicka här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!