“Jag var livrädd för periodisk fasta men nu älskar jag det!”

Caroline bor på landet med sin man och tre barn. När hon kände att hon behövde hjälp med att tappa några kilo och komma i form igen besökte hon Ulrikas Kickstart.

Jag blev livrädd för programmet i Ulrikas Kickstart när jag insåg att man skulle fasta några dagar i veckan, hur skulle det gå? Jag trodde att man skulle äta flera gånger om dagen för att hålla förbränningen uppe. När jag läste om kursen Kom i gång med GI trodde jag aldrig att jag skulle klara det. Sex veckor senare hade jag tappat 8 kg och 14 cm i midjan, jag är gladare och piggare och numera älskar jag fastedagarna.

Carolines 4 framgångsfaktorer:

  1. Skriv upp allt du äter. Jag köpte en bok och skrev upp allt jag åt samt planerade mina dagar som sedan blev veckor.
  2. Maten är god och mättar. Jag hade tidigare provat ViktVäktarna men kände varken att maten var speciellt rolig eller mättande, med Ulrikas recept är det helt tvärtom, jag får njuta av goda middagar och känner mig mätt och nöjd efter en måltid. Dessutom har jag oftast en trevlig matlåda med mig till lunch istället för att gå ut och köpa mat. Ett sätt att tjäna pengar på vilket är trevligt och dessutom mycket godare mat.
  3. Kombinera med träning. Efter några veckor började jag styrketräna och i dag känner jag stor skillnad i kroppen. Jag har inte tappat någon muskelmassa, utan tvärtom så har kroppen format sig och blivit betydligt fastare och slankare. Då är det roligare att träna, när resultaten syns så mycket.
  4. Engagemang hemifrån. Både min man David och våra barn har varit positiva till den nya maten som har introducerats hemma. Det är klart att det blir enklare att följa en kurs när familjen kan äta samma mat och dessutom tycker att det är supergott.

Caroline har gått kursen Kom igång med GI 6 veckor.

Efter

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!