Helene har hittat rätt!

Med en pappa som bagare har det varit svårt att stå emot gott bröd och bullar. Men det satte sina spår och när Helene fyllde 50 år var det dags att fokusera på sig själv och ta tag i utmaningen!

  • Namn: Helene Johansson
  • Ålder: 50 år
  • Viktminskning: Totalt 21 kilo – målet är -25 kilo och snart är jag där!

 

Har äntligen hittat rätt!

Jag har alltid sen jag kan minnas känt mig överviktig och har genom olika varianter av dieter kanske lyckats gå ner runt 10 kg. Börjat känna mig nöjd och snabbt fallit tillbaka. Är uppväxt med en bagare till pappa så mackor har alltid varit min stora last i livet. Testade lchf när det blev poppis men vad jag ser nu gjorde helt fel. Visst tog jag bort kolhydraterna men jag använde alldeles för mycket fett i allt jag åt.

Jag fyllde 50 år förra året i september och bestämde mig att nu får det räcka! Hade hört från en vän om Ulrikas böcker och 66 Day Challenge och hur bra de var. Den 22:a oktober började jag med den första boken och tappade då 11 kg. Jag blev så himla peppad av hur lätt det gick och vilken fantastiskt god mat man fick äta. Jag älskar att laga mat så jag har aldrig tyckt något varit jobbigt utan bara roligt att stå i köket och planera veckorna efter recepten.

Nu är jag inne på min tredje bok och har hittills gått ner 21 kg. Mitt mål är att gå ner 25 kg totalt, för att ha några kilon att spela på. Är helnöjd redan nu och mår så himla bra! För vem tycker det är tråkigt att shoppa nya kläder🥰

Vill du också må bra? Boka 66 Day Challenge eller någon annan av våra kurser och starta din hälsoresa tillsammans med oss – se vårt kursutbud här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!