Ankie Malmbom

Tack vare Ulrikas kostplaner blev jag av med 30 kg under 2018. Jag var så nöjd. Men sen kom pandemin och nu behövde jag få inspiration och en kickstart.

  • Namn: Ann-Christin (Ankie) Malmbom
  • Ålder: 61 år
  • Bor: Sundsvall
  • Familj: 2 döttrar
  • Viktminskning: – 5 kg med Summer Shape

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla er till just den kursen?

Jag har en lång historia tillsammans med Ulrikas kurser. Tack vare Ulrikas kostplaner tog jag bort 30 kg under 2018. Jag höll sen vikten bra under lång tid men under det senaste året med pandemi och hemmajobb vid datorn smög sig 10 kg på.

Jag bestämde mig då för att hänga med på Ulrikas hälsoresa till Portugal som jag läste om i ett av era nyhetsbrev. Min tanke var att jag skulle få inspiration, och jösses vad inspirerad jag blev! Under resan berättade Ulrika om kursen Summer Shape och jag bestämde mig för att starta med den direkt när vi kom hem från resan.

Förutom att tappa i vikt, har ni märkt av för andra effekter av kursen?

Att man kan uppnå en sådan förändring på bara två veckor. Viktmässigt försvann 5 kg vilket kanske inte är någon enorm vikt men att man kan gå ner 5 kilo av att äta så gott, det är otroligt! Dessutom gav det mig energi och nu är jag supermotiverad till att ta bort de resterande 5 kilona.

Förutom detta så är en ytterligare boost att jag kände mig 10 år yngre! Jag sitter här på jobbet i mina somriga vita jeans som jag tidigare inte kom i 😊 och jag är så tacksam för hjälpen, inspiration och motivation som jag fick från Ulrika och kursen.

Hur upplevde du dessa veckor?

Resultatet efter 2 veckor blev som utlovat -5 kg och jag är supernöjd! 😊 Detta resultat trots två festkvällar med vin och annat “förbjudet” under vecka 2 där jag trots allt försökte göra så smarta val som möjligt.

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Jag har tyckt så mycket om maten i den här kursen! Även om det står att det är ett tufft kostschema har jag faktiskt inte varit så hungrig alls under dessa veckor. Jag kan inte riktigt förstå vad det beror på, Ulrika måste har lyckats super med recepten denna gång.

Laxen i apelsinsås har blivit en riktig hit och så även poke bowl som mina döttrar även slukade med förtjusning. Jag har även upplevt en fysisk kick och känner mig piggare än på länge vilket har varit toppen för allt trädgårdsarbete som också bränner en del kalorier och jag har orkat med trots mindre mängd kalorier.

Som ett sista tips kan jag också berätta att jag har satt upp en post-it på kylskåpet som det står Nej! på. Man kanske kan fråga sig hur den här lappen kan göra någon skillnad men för mig har det verkligen gjort det. Jag tänker till en extra gång innan jag plockar ut något från kylskåpet, den lilla sekunden av eftertanke som jag behöver. Ett superenkelt tips som man verkligen kan prova om man har svårt att låta bli att gå i kylskåpet och nalla i tid och otid..

 

Vill du också bli sommarfräsh? – boka Summer Shape här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!