En stor del av mitt jobb som kostrådgivare är att inspirera, motivera och hjälpa människor att hitta en kostplan som passar för dem. Jag är ganska ensam i Sverige med att jobba med olika kostplaner istället, för att bara erbjuda en kostplan för alla mina kunder. Tänk om en PT bara skulle erbjuda en träningsform?

Vi är alla olika och har olika behov. Det är skillnad på att vara gammal eller ung, frisk eller sjuk och normalviktig eller överviktig. Den bästa dieten är den man följer och kan leva med under en lång tid.

Till skillnad från livsmedelsverket och andra aktörer som enbart förespråkar en kostplan för alla erbjuder jag flera olika. Jag arbetar med LCHF, GI, Keto dieten, Cleansing och Detox, Vego, 5:2 dieten och Periodisk fasta, 800 kcal samt att äta rätt för din blodgrupp – ABnoll metoden. Gemensamt för alla kostplaner är att de bygger på en lågkolhydratkost och när man kombinerar detta med att införa fasta då och då får man en riktig Kickstart. Därav namnet Ulrikas Kickstart. Det är vad jag står för! För att lyckas med en kostförändring behöver man stöd och i mina onlinekurser träffas deltagarna dagligen och ger varandra motivation. Det är otroligt viktigt för att kunna komma i gång men också hitta glädjen i den kostförändring man gör.


Jag startade Ulrikas Kickstart för drygt 5 år sedan och är stolt över att få möjlighet att träffa så många kunder online varje dag och är också stolt över att jag kan erbjuda:

STORT UTBUD AV OLIKA KURSER  *  SNABBA RESULTAT  *  MATGLÄDJE  *  PERSONLIG COACHNING

Min största passion är matlagning och jag inspirerar med mycket matglädje i mina kurser. Många kanske tror att när man ska lägga om kosten och äta nyttigt innebär det en tråkig och smaklös matlagning. NEJ, tvärtom är det så gott och de flesta kunder uttrycker just att det är så god mat och de har aldrig ätit så gott hemma i familjen. Det gör mig lycklig!

Genom mina onlinekurser med färdiga kostscheman, veckorecept och genom mina 30 tal böcker jag har skrivit har jag säkert skapat över 8000 recept så mycket matlagning blir det!