Yogahelg med barnJag är nu hemkommen från Gotland och nu börjar höstlivet i Stockholm på riktigt! Innan jag stängde till min restaurang hade jag besök av Elena som driver en yogastudio på Lidingö och hon arrangerade en yogahelg för mammor och barn.

Alltså vilka barn, de var imponerande intresserade av såväl matlagning, näringslära och gillade dessutom min nyttiga mat! Vi hade en workshop i ladan tillsammans där vi rostade müsli, gjorde en blomkålssoppa och en vaniljpannacotta och de var verkligen duktiga. När vi var klara dukade tjejerna hela restaurangen och var med mig och serverade 45 gäster på kvällen – så roligt alltså! Deras mammor måste vara omåttligt stolta.

Detta gäng var i Rone hela helgen och hade yoga på mitt loft och jag fixade hälsolunch och middag. En bra kombo som vi kommer att göra om i vår så hål utkik om ni är intresserade att åka på en yogaresa med barn.

MammagruppenJag hade också besök av min mammagupp från Sollentuna och det var ju förstås så roligt! De har ju hört mig prata om “Hemma hos Ulrika” i flera år och först nu kunde de komma och besöka stället – 7 mammor som upplevde Rone på 2 dagar. Förutom att jobba i restaurangen drack vi vin, pratade om allt och inget, promenerade, var på den lokala puben och satt ute och fikade i solskenet.

mammagruppen i disken

Mammagruppen jobbar

Fika

Prommis