Det är med stor glädje att berätta att jag och Simon Sköld har inlett ett samarbete med Ulrikas Kickstart och blir vår nya träningsprofil! Simon har skrivit boken Träning för latmaskar och hans träning passar alla som vill ha hjälp att komma igång med minsta möjliga insats men ändå ett träningsresultat!

Denna kurs är perfekt för ni kvinnor/seniorer som INTE gillar träning eller har svårt att komma igång. Simons träningsprogram är enkelt och tar 20 minuter att genomföra hemma och du behöver inga redskap!

Den första onlinekursen “Winter Shape” startar måndagen den 15 januari och jag tycker att ni ska hänga med i denna kurs – den första är alltid något speciellt!

Det är sedan kursstart varje måndag under januari och februari och ni kan boka er här:

Info om Winter Shape:

4 veckor för att komma igång med både träning och bra matvanor. Det är precis lagom tid för att lyckas genomföra kursen till 100% och få det resultat som utlovas – en viktminskning på 6-8 kg samt en extra knuff med träningen i form av att du kommer att röra på dig och få bättre kondition!

I den här kursen har vi sällskap av Simon Sköld som ger dig ett träningsprogram som är lättförståeligt och kan utföras hemma. Du får även filmer där Simon pratar om sin träningsfilosofi och visar övningarna för att du enkelt ska kunna följa träningsprogrammet. Simon finns med i gruppen 2 gånger per vecka och svarar på  frågor kring träning.

Recepten bygger på en lågkolhydratkost och innehåller rikligt med grönsaker, protein, bra fetter och en liten del långsamma kolhydrater. Menyplanen bygger på att äta olika mängd kalorier varje dag.

Du får under kursen:

  • Menyplaner, kaloriberäknade recept och inköpslistor i en privat Facebookgrupp. Du får även ta del av kursmaterial om näringslära, råd kring vilka råvaror du ska äta, hur du ska tänka när du äter ute på restaurang och mycket mer
  • Träningsprogram av Simon Sköld som du kan utföra hemma
  • Korta och inspirerande filmer
  • Coachning av mig och mitt team under hela kursen som finns i gruppen varje dag för att peppa dig och svara på dina frågor
  • Kursen sker online och du följer kursen från ditt Facebook konto, på så sätt kan du kan följa kursen vart du än befinner dig
  • Gruppen öppnar på onsdagen veckan innan kursen startar så du i god tid får tillgång till kursmaterialet

Kursstarter:

15 januari – Boka här

22 januari – Boka här

29 januari – Boka här

5 februari – Boka här

12 februari – Boka här

19 februari – Boka här

26 februari – Boka här

Hoppas att vi ses i kursen!!! Hälsningar Ulrika