Tillbaka till menyerna

vecka 22

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 854 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 260 Kcal

      Primörsoppa med sparris

    • Middag - 589 Kcal

      Fläskspett med fetakräm och grönsaksmos

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1606 Kcal

    • Frukost - 437 Kcal

      Yoghurt med mandel- och nötmusli

    • Lunch - 926 Kcal

      Asian Pokébowl

    • Middag - 243 Kcal

      Kycklingsoppa med sjögräsnudlar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 376 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch

    • Middag - 370 Kcal

      Köttfärsragu med stekt blomkål

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 854 Kcal

    • Frukost - 437 Kcal

      Yoghurt med mandel- och nötmusli

    • Lunch - 417 Kcal

      Varmrökt lax med gräddstuvad blomkål

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 959 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 397 Kcal

      Ängamatsoppa

    • Middag - 556 Kcal

      Grillad laxsida med räk- och pepparotssås

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 553 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 553 Kcal

      Grillad kyckling med sallad

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 41.6 gram

Fett: 54 gram

Protein: 50.6 gram

Energi: 867.1 kcal

  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Tisdag lunch 260 Kcal

    Primörsoppa med sparris

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 11 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 260 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 st gul lök
    • 125 g sparris
    • 75 g sockerärtor
    • 250 g vatten
    • 1 tärning grönsaksbuljong
    • 1 dl crème fraiche
    • 30 g spenat
    • 0.5 msk äppelcidervinäger
    • 1 tsk honung
    • 0 salt och vitpeppar
    Topping
    • 25 g sockerärtor
    • 0 g sparris

    Gör så här

    • Hacka gul lök och låt den mjukna med olivoljan i en kastrull.
    •  Skär sparris och sockerärtor till mindre bitar.
    • Hoppa över den träiga delen på sparrisen och spara några sockerärtor och sparrisar till topping.
    • Tillsätt sparris och sockerärtor i kastrullen och låt fräsa i några minuter.
    • Häll på vatten och smula ner buljongtärningen.
    • Låt sjuda i 10 minuter.
    • Blanda i crème fraiche och häll soppan i en matberedare.
    • Tillsätt spenaten och mixa till en jämn soppa.
    • Häll tillbaka soppan i kastrullen och späd med mer vatten om det behövs.
    • Tillsätt lite äppelcidervinäger, honung, salt och peppar och låt allt bli varmt.
    • Finhacka de sista sparrisarna och strimla tunt sockerärtorna.
    • Skeda upp soppan i skålar toppa med sparris och sockerärtor.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 st gul lök
    • 125 g sparris
    • 75 g sockerärtor
    • 250 g vatten
    • 1 tärning grönsaksbuljong
    • 1 dl crème fraiche
    • 30 g spenat
    • 0.5 msk äppelcidervinäger
    • 1 tsk honung
    • 0 salt och vitpeppar
    Topping
    • 25 g sockerärtor
    • 0 g sparris

    Tisdag middag 589 Kcal

    Fläskspett med fetakräm och grönsaksmos

    Laga en god lördagsmiddag och grilla lite fläskspett som du serveras tillsammans med en fetakräm och lite grönsaksmos!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 40 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 589 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 8 st träspett
    • 500 g fläskkarré
    Marinad
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk röd chili
    • 1 msk färsk ingefära
    • 1 msk ljus soja
    • 1 msk ketjap manis
    • 2 tsk rapsolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Grönsaksmos
    • 0.5 st blomkålshuvud
    • 1 st broccolistånd
    • 30 g smör
    • 0 salt och svartpeppar
    Fetaostcrème
    • 2 dl havrefraiche
    • 80 g fetaost
    • 0.5 st gurka
    • 2 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk citronzest
    Dekoration
    • 1 st citron
    • 100 g ärtskott
    • 0.2 st blomkålshuvud

    Gör så här

    • Gör först såsen genom att lägga havrefraiche och fetaost i en matberedare och pressa ner en vitlöksklyfta.
    • Mixa slät till en Créme.
    • Tillsätt citron, salt och peppar och lägg i en skål och blanda ner gurka.
    • Dekorera med citronzest och en gurkskiva.
    • Lägg spetten i blöt i 10 minuter.
    • Pressa en vitlöksklyfta och hacka chili, riv ingefäran och lägg i en skål.
    • Blanda ner alla ingredienser i skålen och vispa runt.
    • Skär köttet i större bitar och lägg i skålen med marinad.
    • Trä på bitarna på spettet.
    • Lägg spetten på grillen i cirka 10 min.
    • Dela och skär Romanesco och broccoli i buketter och koka upp tills de är halv mjuka.
    • Häll av vattnet och mixa med en stavmixer till ett mos, tillsätt smör och rör runt.
    • Smaka av med salt och svartpeppar.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 8 st träspett
    • 500 g fläskkarré
    Marinad
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk röd chili
    • 1 msk färsk ingefära
    • 1 msk ljus soja
    • 1 msk ketjap manis
    • 2 tsk rapsolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Grönsaksmos
    • 0.5 st blomkålshuvud
    • 1 st broccolistånd
    • 30 g smör
    • 0 salt och svartpeppar
    Fetaostcrème
    • 2 dl havrefraiche
    • 80 g fetaost
    • 0.5 st gurka
    • 2 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk citronzest
    Dekoration
    • 1 st citron
    • 100 g ärtskott
    • 0.2 st blomkålshuvud
  • Onsdag frukost 437 Kcal

    Yoghurt med mandel- och nötmusli

    I detta recept ingår ett recept skapat av Ulrika, rostad mandel- och nötmüsli . Receptet hittar du genom att söka på rostad mandel- och nötmüsli i receptbanken. Totala receptet för müslin är 20 portioner som ni kan förvara i en glasburk efter tillagning.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 437 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 1 st blodapelsin
    • 0.5 dl rostad mandel- och nötmüsli (recept)

    Gör så här

    • Häll yoghurt i en skål
    • Toppa med en filéad apelsin och müsli.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 1 st blodapelsin
    • 0.5 dl rostad mandel- och nötmüsli (recept)

    Onsdag lunch 926 Kcal

    Asian Pokébowl

    En bowl med asiatiska smaker, massor av härliga grönsaker, färsk mango och en chilimajonnäs till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 92 gram

    Fett: 50 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 926 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl svart ris (kokt)
    • 0.5 st gurka
    • 1 st morot
    • 0.5 st avokado
    • 0.25 st mango
    • 5 g sockerärtor
    • 0.25 st rödlök
    • 100 g salmalax
    • 10 g cashewnötter
    • 0.5 st salladslök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk ingefära
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk majonnäs
    • 1 msk crème fraiche
    • 0.2 msk stark chilisås
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk srirachasås

    Gör så här

    • Lägg ris i en skål. Skär halva gurkan och halva moroten i skivor eller strimlor.
    • Skär avokado och mango i skivor.
    • Strimla sockerärtor och rödlök.
    • Skär laxen i tunna skivor.
    • Lägg upp alla grönsaker, mango och lax i skålen.
    • Skär den resterande delen av gurka och morot i mindre tärningar.
    • Strimla salladslök, hacka chili och blanda ner med alla ingredienser till marinaden.
    • Hetta upp en stekpanna och rosta nötterna runt om.
    • Toppa skålen med nötter och dekorera med en limeklyfta.
    • Blanda ihop chilmajonnäsen och servera.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl svart ris (kokt)
    • 0.5 st gurka
    • 1 st morot
    • 0.5 st avokado
    • 0.25 st mango
    • 5 g sockerärtor
    • 0.25 st rödlök
    • 100 g salmalax
    • 10 g cashewnötter
    • 0.5 st salladslök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk ingefära
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk majonnäs
    • 1 msk crème fraiche
    • 0.2 msk stark chilisås
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk srirachasås

    Onsdag middag 243 Kcal

    Kycklingsoppa med sjögräsnudlar

    En värmande soppa med goda smaker av purjolök och paprika!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 243 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul paprika
    • 0.25 st purjolök
    • 4 g smör
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 4 dl vatten
    • 1 dl lätt crème fraiche
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 2 msk gräslök

    Gör så här

    • Skiva kycklingen tunt och strö på salt och peppar.
    • Skär paprika i mindre bitar och strimla purjolök.
    • Hetta upp en kastrull med smör och lägg ner kyckling, paprika och purjolök.
    • Smula ner buljongtärningar och häll på vatten.
    • Låt sjuda 5 minuter och tillsätt créme fraiche och låt sjuda ytterligare några minuter.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Skölj sjögräsnudlarna och lägg ner i grytan någon minut.
    • Strö på gräslök och servera.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul paprika
    • 0.25 st purjolök
    • 4 g smör
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 4 dl vatten
    • 1 dl lätt crème fraiche
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 2 msk gräslök
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Torsdag middag 370 Kcal

    Köttfärsragu med stekt blomkål

    En god köttfärssås med blomkål och sallad som tillbehör!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 370 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 st selleristjälk
    • 2 st morot
    • 1 msk olivolja
    • 600 g nötfärs
    • 1 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 400 g krossade tomater
    • 1 msk kalvfond
    • 1 msk flytande honung
    Tillbehör till en portion
    • 0.5 st blomkålshuvud
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0.5 styck tomat
    • 1 dl rucola

    Gör så här

    • Strimla selleristängerna och skär moroten i små kuber.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja. Stek nötfärsen i några minuter och smula den samtidigt med en gaffel.
    • Tillsätt selleri, morot, finhackad lök och riven vitlök och stek i ytterligare några minuter.
    • Krydda med salt, peppar, örtagårdskrydda och chiliflakes
    • Rör ner krossade tomater, kalvfond och honung och låt köttfärssåsen koka ihop i cirka 30 minuter.
    • Stek blomkålsskivorna i lite olivolja och strö på salt och peppar.
    • Lägg upp på en tallrik och lägg ¼ av köttfärssåsen över.
    • Lägg på tomat och rucola.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 st selleristjälk
    • 2 st morot
    • 1 msk olivolja
    • 600 g nötfärs
    • 1 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 400 g krossade tomater
    • 1 msk kalvfond
    • 1 msk flytande honung
    Tillbehör till en portion
    • 0.5 st blomkålshuvud
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0.5 styck tomat
    • 1 dl rucola
  • Fredag frukost 437 Kcal

    Yoghurt med mandel- och nötmusli

    I detta recept ingår ett recept skapat av Ulrika, rostad mandel- och nötmüsli . Receptet hittar du genom att söka på rostad mandel- och nötmüsli i receptbanken. Totala receptet för müslin är 20 portioner som ni kan förvara i en glasburk efter tillagning.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 437 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 1 st blodapelsin
    • 0.5 dl rostad mandel- och nötmüsli (recept)

    Gör så här

    • Häll yoghurt i en skål
    • Toppa med en filéad apelsin och müsli.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 1 st blodapelsin
    • 0.5 dl rostad mandel- och nötmüsli (recept)

    Fredag lunch 417 Kcal

    Varmrökt lax med gräddstuvad blomkål

    Stuvad blomkål med en härlig varmrökt lax till, toppa gärna med färsk persilja!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 30 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 417 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.25 st blomkål
    • 0.5 dl grädde
    • 1 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk persilja
    • 100 g varmrökt lax

    Gör så här

    • Skär blomkålen i buketter och koka några minuter i vatten.
    • Häll av vattnet och häll på grädde och senap.
    • Låt koka några minuter och tillsätt persilja, salt och peppar.
    • Servera den varmrökta laxen med sallad och gräddstuvade blomkål.
    • Toppa med lite extra persilja. 

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.25 st blomkål
    • 0.5 dl grädde
    • 1 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk persilja
    • 100 g varmrökt lax
  • Lördag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Lördag lunch 397 Kcal

    Ängamatsoppa

    En god och mättande soppa med mascarponeost!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 14 gram

    Energi: 397 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 3 dl frysta gröna ärtor
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 125 g mascarponeost
    • 6 dl vatten
    • 0 salt och svartpeppar
    • 60 g bladspenat
    Topping
    • 0.5 dl alfalfagroddar
    • 1 dl frysta gröna ärtor
    • 0.7 st morot

    Gör så här

    • Strimla purjolöken och eller hacka löken.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök några någon minut.
    • Tillsätt frysta ärter, hönsbuljong, vatten och mascarponeost.
    • Låt koka i 5 minuter.
    • Mixa soppan slät i en matberedare tillsammans med färsk spenat.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Häll upp soppan i en skål och toppa med alfa-alfagroddar, ärtor och morötter.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 3 dl frysta gröna ärtor
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 125 g mascarponeost
    • 6 dl vatten
    • 0 salt och svartpeppar
    • 60 g bladspenat
    Topping
    • 0.5 dl alfalfagroddar
    • 1 dl frysta gröna ärtor
    • 0.7 st morot

    Lördag middag 556 Kcal

    Grillad laxsida med räk- och pepparotssås

    Krämig laxrätt med en sås gjord av räkor och pepparrot.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 42 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 556 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxsida färsk
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st citron
    Räk och pepparrotscréme
    • 2 dl crème fraiche
    • 1 msk pepparrot
    • 80 g ishavsrom
    • 2 msk kaviar
    • 100 gram räkor i lag
    • 2 msk dill
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 1 kruka krispsallad
    • 3 st dillkvistar
    • 1 dl handskalade räkor i lag
    • 10 g ishavsrom

    Gör så här

    • Pensla laxen med olja.
    • Lägg laxsidan på grillen med framsidan nedåt.
    • Skiva citronen och lägg runt om.
    • Grilla ca 5 minuter.
    • Vänd laxsidan försiktigt så att skinnet är mot gallret.
    • Och lyft bort citronen och lägg på ett fat.
    • Sätt på ett lock på grillen och låt grilla i ytterligare ca 15 minuter.
    • Strö på salt och peppar.
    • Sätt in i ugnen i 20-25 min.
    • Blanda créme fraiche i en skål och blanda ner alla ingredienser.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg salladsblad på ett uppläggningsfat och lägg laxsidan över.
    • Lägg på citronskivorna och dekorera med dillkvistar.
    • Toppa med räk- och pepparrotscrémen och ev extra räkor och ishavsrom.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxsida färsk
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st citron
    Räk och pepparrotscréme
    • 2 dl crème fraiche
    • 1 msk pepparrot
    • 80 g ishavsrom
    • 2 msk kaviar
    • 100 gram räkor i lag
    • 2 msk dill
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 1 kruka krispsallad
    • 3 st dillkvistar
    • 1 dl handskalade räkor i lag
    • 10 g ishavsrom
  • Söndag middag 553 Kcal

    Grillad kyckling med sallad

    En lunch som går snabbt fixa med färdiggrillad kyckling!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 74 gram

    Energi: 553 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g färdiggrillad kyckling
    • 2 dl blandsallad
    • 5 st rädisor
    • 0.25 st gurka
    • 100 g selleri
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Ta bort skinnet på kycklingen.
    • Lägg upp salladen på ett fat
    • Skär gurka, rädisor och selleri i mindre bitar och lägg upp på tallriken.
    • Häll över olivolja och krydda med salt och peppar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g färdiggrillad kyckling
    • 2 dl blandsallad
    • 5 st rädisor
    • 0.25 st gurka
    • 100 g selleri
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
Torrvaror
  • 9 dl kaffe
  • 5 msk olivolja
  • 2 tsk honung
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 dl svart ris (kokt)
  • 10 g cashewnötter
  • 150 g sjögräsnudlar
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk flytande honung
Frukt/grönt
  • 2.5 st gul lök
  • 125 g sparris
  • 105 g sockerärtor
  • 30 g spenat
  • 5 klyfta vitlök
  • 1.5 tsk röd chili
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1.2 st blomkålshuvud
  • 1 st broccolistånd
  • 1.25 st gurka
  • 2 tsk citronzest
  • 2 st citron
  • 100 g ärtskott
  • 2 st blodapelsin
  • 3.7 st morot
  • 0.5 st avokado
  • 0.25 st mango
  • 0.25 st rödlök
  • 0.5 st salladslök
  • 2 tsk ingefära
  • 1 st lime
  • 1 st gul paprika
  • 0.25 st purjolök
  • 2 st selleristjälk
  • 0.5 styck tomat
  • 1 dl rucola
  • 0.25 st blomkål
  • 4 dl frysta gröna ärtor
  • 60 g bladspenat
  • 0.5 dl alfalfagroddar
  • 1 kruka krispsallad
  • 2 dl blandsallad
  • 5 st rädisor
  • 100 g selleri
Kryddor/smaksättare
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk ketjap manis
  • 2 msk koriander
  • 1 tsk sesamolja
  • 0.2 msk stark chilisås
  • 1 tsk srirachasås
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 2 msk gräslök
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 1 nypa chiliflakes
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk persilja
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 1 msk pepparrot
  • 2 msk dill
  • 3 st dillkvistar
Mejeri
  • 4 dl crème fraiche
  • 34 g smör
  • 2 dl havrefraiche
  • 80 g fetaost
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 0.5 dl grädde
  • 125 g mascarponeost
Övrigt
  • 0.5 msk äppelcidervinäger
  • 8 st träspett
  • 1 dl rostad mandel- och nötmüsli (recept)
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk senap
  • 90 g ishavsrom
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 500 g fläskkarré
  • 100 g salmalax
  • 200 g kycklingfilé
  • 600 g nötfärs
  • 100 g varmrökt lax
  • 600 g laxsida färsk
  • 2 msk kaviar
  • 100 gram räkor i lag
  • 1 dl handskalade räkor i lag
  • 250 g färdiggrillad kyckling

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!