Gör så här
- Tillbehör 2 portioner: sallad, morot och selleristavar, ½ hackad avokado, ½ granatäpple, ½ skivad rödlök och 1 dl rostad majs, persiljekvist
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skiva sötpotatis i stavar och lägg på en plåt.
- Häll på olja och blanda runt med kryddor.
- Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
- Blanda ihop alla ingredienser till Chilimajonnäsen och ställ kallt.
- Lägg kycklingfärs i en skål och blanda ner alla ingredienser.
- Forma till 2 biffar och stek på bägge sidor i lite olja ca 5 min per sida.
- Lägg upp salladsblad på tallrikar, lägg grönsaksstavar bredvid.
- Lägg på kycklingburgaren.
- Toppa med chilimajonnäs, avokado, granatäpple, rödlök och servera med majs och sötpotatis.