Tillbaka till menyerna

GOda recept

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 846 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 154 Kcal

      Ägg med kalkon

    • Lunch - 290 Kcal

      Linssoppa med sötpotatis

    • Middag - 314 Kcal

      Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    • Mellanmål - 88 Kcal

      Långpannebröd med frön

    • Dessert

  • Tisdag - 742 Kcal

    • Frukost - 130 Kcal

      kickstart basic - Ulrikas mest populära kurs

      Keso med bär

    • Lunch - 195 Kcal

      Budget - Spenat och grönkålssoppa med pocherat ägg

    • Middag - 417 Kcal

      Köttfärsgratäng med ajvar och ricotta

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 780 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 403 Kcal

      Budget - Asiatisk kycklingsoppa

    • Middag - 377 Kcal

      Kycklingwok med sjögräsnudlar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 766 Kcal

    • Frukost - 124 Kcal

      Spenatdrink

    • Lunch - 338 Kcal

      Kycklingröra med curry

    • Middag - 304 Kcal

      Rödbetor med fetaost

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 905 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost

    • Lunch - 288 Kcal

      Champinjonomelett med grönsaker

    • Middag - 617 Kcal

      Tacowrap

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1089 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 195 Kcal

      Arabiska ägg i tomatsås

    • Lunch - 395 Kcal

      Högrevsburgare

    • Middag - 500 Kcal

      Asiatiska fiskbullar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 40.3 gram

Fett: 46.8 gram

Protein: 65.1 gram

Energi: 854.9 kcal

  • Måndag frukost 154 Kcal

    Ägg med kalkon

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 154 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Gör så här

    • Koka upp vatten i en kastrull och lägg försiktigt i ett ägg i kokande vatten. Koka ägget i ca 7-8 minuter för mjukkokt ägg.
    • Skala ägget och skär ägget i klyftor och lägg i kalkonskivorna. Rulla ihop.

    Måndag lunch 290 Kcal

    Linssoppa med sötpotatis

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 33 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 15 gram

    Energi: 290 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 150 g sötpotatis
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 msk olivolja
    • 1.5 dl svarta linser
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.33 msk koriander
    • 0 salt och svartpeppar
    • 600 g vatten
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 1 msk tomatpuré
    Topping
    • 0.67 dl gräddfil
    • 0 msk koriander

    Gör så här

    • Skala och skär sötpotatis i mindre tärningar.
    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och lägg ner sötpotatis, lök, vitlök, torkade linser och kryddor.
    • Låt steka någon minut och häll på vatten.
    • Smula ner en buljongtärning och tillsätt tomatpuré.
    •  Låt sjuda på svag värme i ca 20 minuter.
    • Smaka av med mer kryddor och servera med en klicka gräddfil och hackad färsk koriander.

    Måndag middag 314 Kcal

    Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 314 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 500 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    • 0 msk Bladpersilja
    Rödkålssallad
    • 8 dl strimlad rödkål
    • 2 st äpple
    • 2 msk senap
    • 0.5 dl gräddfil
    • 2 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Strö på salt, peppar och lite örtkryddor på kycklingfilén.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn filén
      runt om några minuter.
    • Häll på lite vatten och sänk värmen.
    • Låt filén sauteras till den är genomstekt.
    • Vänd filén efter en stund.
    • Skär hälften av äpplet i stavar och hälften i tärningar.
    • Blanda ihop äppelstavar, rödkål, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar i en skål.
    • Servera med nystekt kycklingfilé och toppa med äppeltärningar.
    • Dekorera med persilja.

    Måndag mellanmål 88 Kcal

    Långpannebröd med frön

    Ett snabbakat bröd där varje bit innehåller 94 kcal - servera med färskost och valfri grönsak. Fungerar utmärkt till frukost eller mellanmål! Använd en halv burk 10% kesella i brödet.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -5 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 88 kcal

    Ingredienser

    24 portioner

    • 4 st ägg
    • 0.5 dl Kesella (1 dl)
    • 1 msk bakpulver
    • 2 tsk tsk brödkryddor
    • 1 nypa nypa salt
    • 60 gram Sesamfrön 10 gram
    • 60 gram kruskakli
    • 70 gram Solrosfrön 10 gram
    • 0.5 dl linfrön
    • 50 g smör
    • 0.5 dl dl pumpakärnor

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Vispa äggen lätt och blanda ned resten av ingredienserna.
    • Lägg bakplåtspapper i en långpanna och häll i smeten.
    • Strö över pumpakärnor och grädda i mitten av ugnen i 15 minuter.
    • Skär brödet i rutor.
    • Förvara i en plastpåse eller frys in.
  • Tisdag frukost 130 Kcal

    kickstart basic - Ulrikas mest populära kurs

    Keso med bär

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 130 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    keso med bär
    • 1 dl keso dl
    • 1 dl blåbär

    Gör så här

    Häll upp 1 dl keso naturell i en skål och strö över bär. Välj tex blåbär eller hallon eller vad du har hemma. Det går utmärkt att blanda olika bär.

    Tisdag lunch 195 Kcal

    Budget - Spenat och grönkålssoppa med pocherat ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 195 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 100 g färsk grönkål
    • 50 g bladspenat
    • 1 st grönsaksbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.1 tsk riven färsk muskotnöt
    • 4 dl dl vatten
    • 0.5 dl grädde
    • 1 st pocherat ägg

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök.
    • Tillsätt grönkål, spenat, buljongtärning, salt, peppar, muskot och vatten.
    • Låt koka ihop i ca 15 minuter.
    • Mixa soppan slät och häll tillbaka soppan i kastrullen.
    • Tillsätt grädde och späd med mer vatten om det behövs.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela soppan i skålar och toppa med ett pocherat ägg

    Tisdag middag 417 Kcal

    Köttfärsgratäng med ajvar och ricotta

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 35 gram

    Energi: 417 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st aubergine
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 500 g nötfärs
    • 2.5 msk ajvar relish
    • 2 tsk sambal oelek
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 250 g ricottaost
    • 100 g fetaost
    • 10 st st cocktailtomat
    • 1 msk färsk timjan
    Tillbehör
    • 50 g grönsallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka lök och finhacka vitlök. Skär aubergine i tärningar. Skala och skär moroten i tärningar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök, vitlök, aubergine, morot och nötfärs i några minuter.
    • Tillsätt ajvar relish, sambal oelek, salt, svartpeppar och örtagårdskrydda.
    • Lägg blandningen i en ugnsform.
    • Fördela ricottaost över och lägg på fetaost och tomater.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter och lägg på färsk timjan.
    • Servera med en grönsallad.
  • Onsdag lunch 403 Kcal

    Budget - Asiatisk kycklingsoppa

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 403 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.25 st röd chili
    • 0.5 msk färsk ingefära
    • 2 dl dl vatten
    • 0.5 st hönsbuljongtärning
    • 1 msk röd currypaste
    • 0.5 st lime
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 0 salt och svartpeppar
    • 250 g kycklingfärs
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 100 g pak choi
    • 1 msk msk färsk koriander
    • 0 citrongräs

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och chili. Skala och riv vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök, vitlök, chili och ingefära någon minut.
    • Häll på vatten och lägg ner buljongtärningen. Tillsätt currypaste, limesaft och kokosmjölk.
    • Låt koka upp och lägg ner kycklingfärsen. Krydda med salt och peppar.
    • Lägg ner citrongräs. Skala och skiva morot.
    • Dela sockerärtor och pakchoy. Lägg ner grönsakerna i grytan.
    • Låt sjuda ca 5 minuter och häll upp i soppskålar.
    • Strö på färsk koriander.

    Onsdag middag 377 Kcal

    Kycklingwok med sjögräsnudlar

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 29 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 377 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklingfilé
    • 1 klyfta vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.25 st purjolök
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 50 g minimajs
    • 1 tsk rapsolja
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 1 msk koriander
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Strimla kycklingen och skala och finhacka vitlöken.
    • Lägg i en skål och blanda ner ingefära, ketjap manis, sweet chilisås, soja, sesamolja, sesamfrön, salt och peppar.
    • Strimla purjolök, morot, sockerärtor och minimajs.
    • Hetta upp en stekpanna eller en wok med lite olja.
    • Lägg ner kycklingen med marinaden och låt steka några minuter.
    • Lägg ner alla grönsaker.
    • Skölj sjögräsnudlarna och blanda ner och låt allt bli varmt.
    • Servera med hackad färsk koriander och dekorera med en limeklyfta.
  • Torsdag frukost 124 Kcal

    Spenatdrink

    Torsdag lunch 338 Kcal

    Kycklingröra med curry

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 338 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g färdiggrillad kyckling
    • 1 msk grädd fil
    • 0.5 msk curry
    • 0.5 st äpple
    • 1 st salladslök
    • 1 msk Bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl blandsallad
    • 25 g selleri
    • 0.25 st gurka

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en skål.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg sallad i en djup tallrik/skål.
    • Skiva gurka och selleri och lägg vid sidan.
    • Lägg på röran.
    • Toppa med tärnat äpple och persilja.

    Torsdag middag 304 Kcal

    Rödbetor med fetaost

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 27 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 304 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 4 st rödbetor
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 msk balsamico
    • 1 tsk honung
    • 1 msk finhackad basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl rucola
    • 100 g fetaost
    • 0.2 st rödlök
    • 0.2 st apelsin

    Gör så här

    • Klyfta rödbetorna och lägg i en skål.
    • Häll på olivolja, balsamico, honung och strö över torkad basilika.
    • Krydda med salt och peppar.
    •  Blanda ihop allt.
    • Lägg rucolasallad på en tallrik, toppa med rödbetorna och smula över fetaost.
    • Lägg på rödlök och en apelsinklyfta.
  • Fredag lunch 288 Kcal

    Champinjonomelett med grönsaker

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 288 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 5 st champinjoner
    • 0.25 st rödlök
    • 0.25 st röd paprika
    • 0.5 msk msk smör
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk hackad persilja

    Gör så här

    • Skiva champinjoner.
    • Skal och strimla rödlök och skär paprikan i mindre bitar.
    • Stek några minuter i lite smör.
    • Strö på salt och peppar.
    • Vispa ihop ägg med salt och peppar i en bunke.
    • Häll äggsmeten över grönsakerna och stek omeletten på medelvärme, ca 5 min.
    • Strö på persilja och servera.

    Fredag middag 617 Kcal

    Tacowrap

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 53 gram

    Energi: 617 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.33 msk msk smör
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0
    • 0.5 dl riven ost
    Topping
    • 1 styck tomat
    • 0.25 st rödlök
    • 0 msk persilja
    Tillbehör
    • 0.3 dl gräddfil
    • 2 msk tacosås

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Vispa ihop ägg, salt och peppar i en skål.
    • Hetta upp en stekpanna och häll i äggsmeten.
    • Stek någon minut.
    • Lägg omeletten på en tallrik.
    • Hetta upp stekpannan igen med lite smör och bryn färs med tacokrydda.
    • Häll på vatten och låt steka några minuter.
    • Fördela färsen i omeletten och strö på lite ost.
    • Rulla ihop och lägg på en ugnsplåt.
    • Toppa med lite extra ost och gratinera i ugnen i ca 12 min.
    • Servera med hackad tomat, rödlök och hackad persilja.
    • Servera med gräddfil och tacosås.
  • Lördag frukost 195 Kcal

    Arabiska ägg i tomatsås

    En riktigt trevlig helgfrukost att laga tillsammans med familjen! Ägg i tomatsås toppad med lök och hackad persilja.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 195 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st zucchini
    • 200 g krossade tomater
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk spiskummin
    • 1 tsk rökt paprikapulver
    • 1 tsk kanel
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 st ägg
    • 2 msk Bladpersilja

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en liten stekpanna med olja och bryn lök, vitlök, zucchini.
    • Häll på tomater och lägg i alla kryddor.
    • Låt småputtra 10 minuter på svag värme.
    • Knäck i ägg och lägg på ett lock om du har.
    • Strö på salt på äggen och låt stelna. Rör ner äggvitan lite med en gaffel.
    • Strö på hackad persilja och lägg rödlöksringar som dekoration.

    Lördag lunch 395 Kcal

    Högrevsburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 395 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g högrevsburgare
    • 1 tsk tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g spetskål
    • 1 tsk olivolja
    • 100 g keso mexican salsa
    • 2 msk ajvar relish
    Topping
    • 75 g cocktailtomater
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 2 kvist färsk persilja
    • 0 nypa chiliflakes

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek burgarna några minuter på varje sida, krydda med salt och peppar. Lägg upp på ett fat.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek spetskålen någon minut tills den fått färg.
    • Lägg upp på en tallrik och lägg på hamburgare. Toppa med keso, ajvar, skivade cocktailtomater, hackad röd paprika, rödlök, en persiljekvist och lite chiliflakes.

    Lördag middag 500 Kcal

    Asiatiska fiskbullar

    Goda fiskbullar som serveras tillsammans med squashtagliatell och sockerärtor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 500 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g torskfile
    • 1 st ägg
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 2 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl vita sesamfrön
    • 1 msk msk rapsolja
    • 1 burk kokosmjölk
    • 1 msk röd currypasta
    • 1 dl dl vatten
    • 0.5 st lime
    • 1 st squash
    • 150 g sockerärtor
    • 0.5 kruka färsk koriander
    • 20 gram Rostade sesamfrön

    Gör så här

    • Lägg torsk, ägg, soja, sesamolja, vitlök och ingefära i en matbredare och mixa till en färs.
    • Tillsätt salt och peppar.
    • Forma färsen till små bullar och rulla i sesamfrön.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn fiskbullarna några minuter runt om.
    • Tillsätt kokosmjölk, curry pasta, vatten och limesaft.
    • Låt sjuda 10 minuter och smaka av med salt och peppar.
    • Hyvla squash till tagiatelle med en potatisskalare.
    • Strimla sockerärtor.
    • Tillsätt squashtagliatellen och sockerärtorna i stekpannan.
    • Strö på hackad färsk koriander och rostade sesamfrön.
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 12 st ägg
  • 40 g rökt kalkon
  • 750 g kycklingfilé
  • 1 st pocherat ägg
  • 650 g nötfärs
  • 250 g kycklingfärs
  • 100 g färdiggrillad kyckling
  • 300 g högrevsburgare
  • 600 g torskfile
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 tsk furikake fröblandning
  • 2 tsk spiskummin
  • salt och svartpeppar
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 2 tsk tsk brödkryddor
  • 1 nypa nypa salt
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 4.5 msk ajvar relish
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1 msk färsk timjan
  • 0.5 st hönsbuljongtärning
  • 1 msk röd currypaste
  • 1 msk ketjap manis
  • salt och vitpeppar
  • 0.5 msk curry
  • 1 msk finhackad basilika
  • persilja
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk kanel
  • 2 kvist färsk persilja
  • chiliflakes
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk röd currypasta
  • 0.5 kruka färsk koriander
Frukt/grönt
  • 150 g sötpotatis
  • 7 klyfta vitlök
  • 1.33 msk koriander
  • 3 msk Bladpersilja
  • 8 dl strimlad rödkål
  • 2.5 st äpple
  • 1 dl blåbär
  • 100 g färsk grönkål
  • 50 g bladspenat
  • 0.1 tsk riven färsk muskotnöt
  • 0.5 st aubergine
  • 3 st morot
  • 10 st st cocktailtomat
  • 50 g grönsallad
  • 0.25 st röd chili
  • 0.5 msk färsk ingefära
  • 2 st lime
  • 300 g sockerärtor
  • 100 g pak choi
  • 1 msk msk färsk koriander
  • citrongräs
  • 3 tsk ingefära
  • 0.25 st purjolök
  • 50 g minimajs
  • 30 g spenat
  • 1.2 st apelsin
  • 0.5 st avokado
  • 0.5 st citron
  • 1 st salladslök
  • 1 dl blandsallad
  • 25 g selleri
  • 0.25 st gurka
  • 4 st rödbetor
  • 2 dl rucola
  • 1.7 st rödlök
  • 5 st champinjoner
  • 0.75 st röd paprika
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 styck tomat
  • 0.5 st zucchini
  • 50 g spetskål
  • 75 g cocktailtomater
  • 2 tsk riven ingefära
  • 1 st squash
  • 2.5 st gul lök
Torrvaror
  • 2.5 msk olivolja
  • 1.5 dl svarta linser
  • 1 msk bakpulver
  • 60 gram kruskakli
  • 0.5 dl linfrön
  • 0.5 dl dl pumpakärnor
  • 4 tsk olivolja
  • 1.5 burk kokosmjölk
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 tsk rapsolja
  • 150 g sjögräsnudlar
  • 1 tsk honung
  • 200 g krossade tomater
  • 1 dl vita sesamfrön
Övrigt
  • 900 g vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk senap
  • 2 msk majonnäs
  • 60 gram Sesamfrön 10 gram
  • 70 gram Solrosfrön 10 gram
  • 7 dl dl vatten
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 msk soja
  • 1 dl is
  • 0.5 msk balsamico
  • 2 msk tacosås
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 msk msk rapsolja
  • 20 gram Rostade sesamfrön
Mejeri
  • 1.47 dl gräddfil
  • 0.5 dl Kesella (1 dl)
  • 50 g smör
  • 1 dl keso dl
  • 0.5 dl grädde
  • 250 g ricottaost
  • 200 g fetaost
  • 1 msk grädd fil
  • 0.83 msk msk smör
  • 0.5 dl riven ost
  • 1 tsk tsk smör
  • 100 g keso mexican salsa

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!