Gör så här
- Lägg ut lövbiffen på en skärbräda.
- Fördela philadelphiaost och senap över biffarna och strö över oregano.
- Krydda med salt och peppar.
- Rulla ihop till rullader och fäst med tandpetare.
- Hetta upp en stekpanna med smör och stek runt om i 7–8 minuter.
- Skär blomkålen i mindre buketter.
- Koka i lättsaltat vatten i 10–15 minuter.
- Häll av vattnet och lägg blomkålen i en matberedare.
- Tillsätt grädde och mixa till en fin puré.
- Häll tillbaka blomkålspurén i kastrullen och koka upp.
- Tillsätt senap och smaka av med salt och peppar.
- Späd eventuellt med mer grädde om det behövs.
- Ta av kastrullen från värmen och rör ner äggula och oregano.
- Lägg upp sallad och skivad paprika på fyra tallrikar och lägg lövbiffsrulladerna över.
- Lägg på en klick blomkålspuré och toppa med kapris och färsk oregano.