Fyll lövbiff med en krämig fyllning och rulla ihop till rullader. Servera biffen med en gräddig blomkålspuré och en fräsch härlig sallad till! Gör en extra portion och ha som matlåda till jobbet.
Gör så här
- Lägg ut lövbiffen på en skärbräda.
- Fördela philadelphiaost och senap över biffarna och strö över oregano.
- Krydda med salt och peppar.
- Rulla ihop till rullader och fäst med tandpetare.
- Hetta upp en stekpanna med smör och stek runt om i 7–8 minuter.
- Skär blomkålen i mindre buketter.
- Koka i lättsaltat vatten i 10–15 minuter.
- Häll av vattnet och lägg blomkålen i en matberedare.
- Tillsätt grädde och mixa till en fin puré.
- Häll tillbaka blomkålspurén i kastrullen och koka upp.
- Tillsätt senap och smaka av med salt och peppar.
- Späd eventuellt med mer grädde om det behövs.
- Ta av kastrullen från värmen och rör ner äggula och oregano.
- Lägg upp sallad och skivad paprika på fyra tallrikar och lägg lövbiffsrulladerna över.
- Lägg på en klick blomkålspuré och toppa med kapris och färsk oregano.