Gör så här
- Börja med att göra blomkålsmoset.
- Skär blomkålen i mindre buketter och koka i lättsaltat vatten ca 10 minuter.
- Häll av vattnet och lägg blomkålsbuketterna i en matbredare.
- Tillsätt grädde och mixa till en jämn smet.
- Häll tillbaka moset i kastrullen och koka upp.
- Smaka av med salt och peppar och späd ev. med mer grädde om det behövs.
- Lägg ut filéerna på en skärbräda.
- Vispa upp äggen och doppa filéerna först i mjölet, sedan i äggvispet och till sist i sesamfröna.
- Hetta upp en stekpanna med smör.
- Stek de panerade filéerna i ca 2 minuter på varje sida och lägg upp på en tallrik.
- Lägg ut romansallad bredvid och fördela blomkålsmoset på romansalladen.
- Skär citronen i mindre klyftor och dekorera med citronklyftor och ärtskott.