Ny vecka med nya möjligheter!

TaraI dag kommer nya TARA numret ut där ni kan läsa om nyttan med Havre och om ni har äpplen kvar på träden så är det ett recept på en jättegod äppelkaka. Bredvid min artikel i Tara har jag en annons för mina webbkurser och det börjar faktiskt flera stycken i dag den 2 november och flera stycken den 9 november. Ni kan läsa mer här och boka en webbkurs!

November är en bra månad att satsa på sin hälsa och få bort de irriterande kilona. Jag har lätta program som ni kan följa och ni får coachning av mig via en privat fb sida.

Tyvärr står det också i annonsen att jag har Drop in klasser på Olof Palmes Gata men dessa är tyvärr nerlagda och jag har numer en sluten grupp som jag träffar på Birger Jarlsgatan 114. Jag kommer att starta en ny sluten grupp som startar den 11 januari och vill du ha plats i den ska du maila mig direkt på ulrika.davidsson@dietshop.se – finns bara 25 platser.

Ha en härlig måndag! Hälsningar Ulrika