Internationella kvinnodagen är inte en dag vi firar – det är en dag vi uppmärksammar. Internationella kvinnodagen instiftades 1910 för att uppmärksamma kvinnors situation i hela världen. Syftet med dagen är att lyfta de mänskliga rättigheterna som borde vara självklara för alla, och visa på allt vi behöver göra för att nå fram till ett jämställt samhälle.

Jag vill lyfta kvinnors hälsa och hur vi mår. 50% av jordens befolkning är ju trots allt kvinnor och rätten att må bra är något som vi kvinnor är dåliga på att ta tag i – men nu är det dags!

Mycket i kvinnors kroppar styrs av hormoner – sexlusten, aptiten, hudens välmående och humöret bland annat. Cirka 8 av 10 kvinnor upplever någon form av hormonell berg-och-dalbana under perioder som PMS, förklimakteriet eller klimakteriet. Men glädjande nog finns det ljus i tunneln och vägar till att må bättre. Med rätt kost, träning och vägledning kan symptomen lindras.

Det här är några viktiga nycklar för att uppnå hormonell balans:
  • Näringsrik och naturlig kost utan snabba kolhydrater, gluten och socker
  • Motion, frisk luft och styrketräning
  • Återhämtning och tillräckligt med sömn
  • Stresshantering

Min nya kurs Hormonell Balans som inte bara riktar in sig på dina symptom utan ger också dig verktygen för att ta tillbaka kontrollen över ditt liv och hitta den där hormonella balansen som alla längtar efter!

Idag på internationella kvinnodagen ger jag dig 25% rabatt på kursen Hormonell Balans

BOKA HÄR