Prova att baka den supergoda kladdkakan med svarta böner och pistagenötter nu när man har mer tid hemma!
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 °C.
- Skölj av bönorna ordentligt i en sil och lägg dem i en matberedare tillsammans med urkärnade dadlar.
- Mixa ihop till en jämn smet.
- Tillsätt kakao, agavesirap, vanilj, bikarbonat och kaffe och mixa igen.
- Smält chokladen i ett vattenbad tillsammans med kokosoljan.
- Vispa äggen fluffigt i en annan skål och tillsätt smält choklad och kokosolja, vispa till en slät smet.
- Rör sedan i bön- och dadelsmeten och rör tills allting blandats.
- Smörj en form med kokosolja och bröa med kokosflingor.
- Fördela smeten i formen och toppa med pistagenötter.
- Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig när du tar ut den, den kommer stelna när den svalnar.