Ingredienser
4 portioner- 693 kcal / portion
4 frysta torskryggsfiléer à 110 g
salt, vitpeppar
2 ägg
2 dl crumbs, glutenfri panering
2 msk olivolja
4 st Tacoskal
Mangosalsa
1 mango
1 avokado
1 liten hackad rödlök
¼ hackad gurka
½ grön chili
1 lime (saften)
½ tsk olivolja
1 kruka Koriander
Chilimajonnäs
3 msk Majonnäs
2 dl Crème fraiche
1 msk Chilisås
Några droppar spicy cajun
1 vitlöksklyfta
Dekoration
Rädisor
Lime
Koriander
Gör så här
Tina fisken, salta och peppra. Vänd filéerna i uppvispat ägg och sedan i ströbrödet. Sätt in fisken i ugnen på 250 grader i 15 minuter. Gör under tiden mangosalsan. Skala och skär mangon i mindre bitar. Dela avokadon och skär den i mindre bitar. Skala och hacka löken samt gurkan och chilin. Lägg ner allt i en skål. Pressa limesaft och häll på olivolja. Lägg ner koriander ,salt och peppar och blanda om allt. Gör sedan chilimajonnäsen genom att blanda allt i en skål och pressa ner vitlöken Smaka av med lite salt. Ta sedan ut fisken ur ugnen när den är klar. Lägg på lite grön sallad i ett tacsoskal och lägg sedan över mangosalsa, fisk och majonnäs. Dekorera med lite koriander, rädisor och lime.