Ebba och Ulrika

– onlinekurs för ungdomar över 16 år!

Här är kursen för dig som har en tonåring som vill förändra sin livsstil och vill tappa några kilon. Kanske är det så att hela familjen vill ha hjälp med en hälsoförändring?

Jag och min dotter Ebba (18 år) kommer under denna kurs inspirera, coacha, lära ut näringslära och motivera dig som förälder samt din tonåring att hitta lusten och glädjen i en hälsoförändring.

Under 4 veckor får du personlig coaching av oss via en sluten facebookgrupp och ett Instagramkonto. Ulrika leder facebookgruppen där både förälder och barn kan ha inlogg och Ulrika coachar dig som föräldrar hur du ska jobba med familjen och med sin tonåring. Instagramkontot är främst till för din tonåring och denna grupp leds av Ebba som främst ska motivera ungdomarna. Ebba har själv en erfarenhet att gå ner i vikt och vet hur tufft det kan vara att äta rätt och göra bra val.

Under kursen får du och din tonåring tillgång till Ulrikas unika viktminskningsprogram som bygger på en lågkolhydratskost där man äter mycket grönsaker, proteiner och naturliga fetter samt långsamma kolhydrater. Recepten är anpassade för familjen och tonåringar. Dessutom är menyplanen lätt att följa samt recepten går snabbt att tillaga. Varje vecka får du kaloriberäknade kostplaner, recept och inköpslistor, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig och din familj.

De första två veckorna satsar vi tillsammans på att gå ner snabbt i vikt för att hålla motivationen uppe. Under dessa veckor är det viktigt att följa kostprogrammet fullt ut för att få en viktminskning på 4-5 kilo.

Efter de 2 första veckorna får du följa programmet i din egen takt under ledning av Ulrika och Ebba. Då tappar man ca 0,5 – 1 kg i veckan.

Ni får menyplaner, recept och information om näringslära varje vecka du är med i kursen och vi inspirerar med filmer, pepp ocn bilder. Tillsammans blir vi också starkare och vi kan motivera och inspirera varandra under hela resan!

Efter 4 veckor kommer du att erbjudas att stanna kvar i en allmän facebookgrupp för stöd och pepp som är kostnadsfri eller om du vill gå en ny kickstart som vi kommer att presentera längre fram.

Kursen pågår mellan den 11 jan 2016 – 8 feb 2106. Under denna period kan din familj bli hälsosam och få förutsättningar att fortsätta med en bra livsstil. Din tonåring kan räkna med att gå ner ca 6 kg under denna kurs.

Ni kommer att bli förvånade hur god mat ni kommer att äta i familjen och dessutom spara tid på att planera vad ni ska äta – allt är serverat och klart!

Bestäm Er redan idag att 2016 ska bli ditt hälsoår! Klicka på länken och anmäl dig här: Ulrikas & Ebbas Kickstart för ungdomar – start 11 januari 2016

Hälsningar Ulrika och Ebba