http---annotagger.tv4.se-grid-5065c849b7e40b000200005d-jennystromstedt2_toppIkväll är jag inbjuden till Jenny Strömstedt på TV4 kl 21 för att prata om “Diethets”

Kändiskrögaren och livsnjutaren Leif Mannerström fick hälsoproblem och tvingades börja tänka på vad han äter. Populära kostrådgivaren och författarenUlrika Davidsson förespråkar den alltmer populära blodgruppsdieten. Läkaren och fetmaforskaren Claude Marcus tycker att det sunda förnuftet har försvunnit och att många luras av ständigt nya kostråd. Läkaren Andreas Eenfeldt driver Sveriges 7:e mest besökta blogg ”Kostdoktorn” och menar att vägen till hälsa är LCHF.

Ja, så beskrivs programmet i kväll och jag ser fram emot att få nämna fördelar med att anpassa kosten efter sin blodgrupp. Sedan får man se hur det blir – direktsändning är alltid direktsändning och att vara i en studio med bara manliga gäster är knepigt. Det är lätt att de dominerar snacket men jag ska göra vad jag kan för att få fram min kompetens och mina åsikter om rubriken “Diethets…”