Under slutet av 2019 började man tala om keto. Kosthållningen som är en mer extrem variant av LCHF (Low Carb High Fat) hade gjort sitt intåg i de mer trendsäkra hälso och kostkretsarna. Det tog inte lång tid förrän vi i Sverige plockade upp denna trend och för ett år sedan lanserade jag min första keto kurs, Ketodieten. Det var en lite snällare variant av keto men fortfarande mer strikt än LCHF.

Syftet med keto är att försätta kroppen i ketos. Ett tillstånd som gör att din fettförbränning maximeras och du går snabbt ner i vikt. För att göra detta utesluts mer eller indre alla kolhydrater i din kost, till och med en del frukter och grönsaker förbjuds. Dock innebär inte det att din mat på något vis är torr och tråkig, tvärt om är det en otroligt generös kost där du äter mycket animaliskt protein i kombination med goda såser. Så medan du avnjut en biff med bearnaise rasar kilona av dig – inte så konstigt att det har blivit en succé!

Nu har jag lanserat en helt ny variant av keto 2 veckor. Helt nya recept och ny kostplan för denna populära kurs som passar perfekt nu i februari. Om du håller dig till kostschemat kan du förvänta dig att gå ner ca 4 kilo under denna kurs. Perfekt kickstart för dig som känner att byxorna stramar lite i midjan. Gillar du Keto och vill gå ner mer i vikt eller leva efter Ketodietens kostschema under en längre tid finns det nu 12 unika veckor med tillhörande recept!

Smidigt och lätt med kostscheman som är klara och bygger på Keto med en kombination med periodisk fasta för ett snabbare och effektivare resultat på vågen. Dock frivilligt! Recepten är ljuvliga och inspirerande att vara med i en grupp med andra som har samma hälsomål. Gör februari till din Keto månad och låt mig coacha dig! Läs mer här och kör i gång på måndag!

Hälsningar Ulrika