BokmässanI dag öppnar bokmässan och det är nu 9 år i rad som jag har varit där och det är ju en av årets höjdpunkter! Tidigare har jag varit på ICA bokförlags monter men jag har nu bytt förlag till TUKAN och därför är jag i deras monter  B07:42 med min nya bok “Hälsosam familj på 30 dagar” samt ” Ulrikas Davidssons kokbok om 5:2 dieten” som var en succé vid förra årets bokmässa.

halsosam-familj_mejl

Jag kommer att signera min nya bok samt laga mat med barn i montern – vi bjuder på sockerfria chokladbollar hela helgen så kom förbi och smaka!

fredag
kl 14:00 – 14:30 ”Mat i montern med hälsoprofilen Ulrika Davidsson”

lördag
kl 12:30 – 12:50 Scenen ”Another story”, signering efteråt i direkt anslutning till scenen. Scenen är placerad i monter G02:10 på plan 2.

kl 16:00 – 16:30 ”Mat i montern med hälsoprofilen Ulrika Davidsson”

söndag
kl 11:00 – 11:30 ”Mat i montern med hälsoprofilen Ulrika Davidsson”

Bokmässan