Efter helgens bröllop som jag har jobbat med en hel vecka pustar jag ut på gården i Rone några dagar. Jag har lagt mig tidigt, sovit 8-10 timmar per natt, klivit upp när solen går upp vid 06 och suttit på verandan med en filt och skrivit klart ett manus samt en inlämning till TARA som jag nu samarbetar med.

Tara 11-14 lagupplost_250X333Dagarna har varit varma och jag har sommarklänningar på mig och har inte börjat med strumpor än, så skönt! När det börjar skymma på eftermiddagen/kvällen sätter jag mig i soffan framför brasan och följer valet med ett öga och gosar med min vovve och min kisse… Att vara helt själv här på gården är så underbart och det finns så mycket tid. Det jag hinner på dessa dagar  hinner jag aldrig annars.

I går åkte jag upp till Visby för ett möte med Destination Gotland. Jag har ett samarbete med dem sedan några år tillbaka och erbjuder “Ulrikas Val” på deras båtar. I går fick jag informationen att mina rätter blir bara mer och mer populära och resenärerna är så nöjda. Detta innebär att Destination Gotland nu vill ha mer alternativ och jag ska nu göra en meny till dem med bra mellanmålsförslag. Alltfler väljer bort sötsaker och bakverk och väljer mina smoothies istället – detta är så kul!

ulrika_davidsson_2014

2013_707_ulrikas_val

Jag hade inte ätit lunch och var vrålhungrig kl 16:30 så jag gick till Mc Donalds. Vanligtvis när jag går dit (typ 3 ggr per år) tar jag en Big Mac och morötter och tar bort ett lager bröd. I går såg jag att de hade en “Summer meny” fortfarande med en smoothie och en vegowrap för 55 kr. Jag provade den och måste säga att Smoothien var underbar och wrapen helt ok – Bra att de försöker med hälsosammare mat!

Smoothie Mc Donalds

När jag sedan handlade för helgens worshop i ladan såg jag en annan nyhet! Coca Cola har lanserat en ny dryck, nu med stevia som sötning. Någon som har smakat? Vet inte vad jag tycker om detta men jag ska granska drycken och smaka snart.

Grön coca cola