I kväll är det Schlagerkväll och jag röstar på min favvokille Andreas Lundstedt! Vad röstar ni på? Det är alltid lika roligt med denna kväll tycker jag och om ni inte visste det så är jag ett Schlagerfan…

IMG_1182

Alltid när man ska bänka sig framför TV:n så vill man ju ha något gott att äta – eller hur? Och helst ska det vara lite nyttigt kanske? Här kommer några tips från mig:

Osttårta– Gör en osttallrik med dina favoritostar och skär upp paprika, päron och gurka. Lägg lite goda rostade nötter vis sidan om t ex valnötter, mandlar och hasselnötter. Om ni vill ha osten varm så ta en brieost och lägg på nötter och torkad frukt. Sätt in i ugnen 10 minuter och serva – så gott!

Endiveblad– Fyll endiveblad med olika röror eller kanske färskost som man lätt köper klart från Cantandou…

Min favorit är att köpa pepparrotsost och blanda med hackad rökt lax och lägga i endiveblad – prova det!

 

 

 

 

Pastrami– Köp olika pastrami och lägg upp på en tallrik med oliver, nötter, soltorkade tomater, paprika, mozzarella, pesto och sitt och snacksa på under kvällen.

Nu säljer Expressen en fin lite bilaga där det finns bra tips på sunda, goda rätter. Jag har gjort alla 119 recept i bilagan och det är ett stort värde för pengarna tycker jag – endast 69 kr.

NU HÅLLER JAG TUMMARNA FÖR ALCAZAR!

Expressens bilaga