Bokmässan 2014Hemkommen från Göteborg och en härlig bokmässa för 9:de året i rad… Ja, tänk det har blivit 19 kokböcker sedan 2006 och det är en fröjd att få träffa mina läsare och författarkollegor varje år på den stora bokmässan!

MOntern

I år var det “Hälsosam familj på 30 dagar” som stod i fokus och jag hade barn med mig och lagade chokladbollar och gjorde smoothies från den nya boken. Tukans monter var nog den mest välbesökta montern detta år (enligt Eva boktokigs blogg och jag kan hålla med).

Barn på mässan

MIna favvodeckarförfattare

TIna Turner

Erika Palmkrantz Aziz

IMG_4523

Jenny Strömstedt

Manuela

Ja, ovan här ser ni mina bilder med Manuela som har en enorm framgång med sin bakbok, underbara Tina Turner, härliga Jenny Strömstedt och Raw Food Erica Palmkrants Aziz och Edit (min pr tjej) samt Monika Ahlberg och Alexandra Charles. Killarna vid min sida är författarduon Butler och Öhrlund som skriver deckare som är urbra!

IMG_4552

Min vän Anna Benson hade release för “Rosa kokboken” på Scandic Opalen och jag säger bara Wow vilken bok och vilken framgång hon har gjort, som dessutom bidrar till Cancerfonden. Anna Benson – vilken tjej!

Anna BEnson