En god köttfärslimpa med mozzarella och en enkel tomatsås! Passar perfekt att bjuda på när du har gäster över!
Gör så här
- Skala och hacka lök och finhacka vitlök.
- Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök.
- Häll på krossade tomater.
- Tillsätt honung, kryddor, örter och chilisås. Låt koka ihop 10 minuter
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ihop alla ingredienser till köttfärslimpan i en skål.
- Ringla lite olivolja i botten på en ugnsfast form. Forma köttfärsen till en limpa och lägg i ugnsformen. Häll över tomatsåsen.
- Lägg på mozzarella. Dela champinjonerna i halvor och lägg i en skål.
- Blanda ner olja, vitlök, salt och peppar.
- Häll på champinjoner över limpan och strö på ströbröd.
- Sätt in i ugnen i 30 minuter.
- Strö på färsk persilja. Servera med rucolasallad