Kalvfärsbiffar med en fantastiskt god pestokräm! Hittar du inte kalvfärs kan du använda dig av nötfärs eller lammfärs!
Gör så här
- Knäck ägget i en bunke och blanda i créme fraiche, vitlök, salt och svartpeppar, persilja, örtagårdskrydda och citronzest av en halv citron, rödlök och smula ner fetaost.
- Blanda i kalvfärsen.
- Forma färsen till biffar och hetta upp en stekpanna med olivolja.
- Stek biffarna på medeltemperatur i 10 minuter. Skär blomkålen i 1 cm tunna skivor.
- Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek båda sidorna tills skivorna har fått färg.
- Dela citroner på hälften och grilla i stekpannan.
- Blanda créme fraichemed pesto och lägg upp i små skålar, smaka av med salt och peppar.
- Fördela spenaten på tallrikar, lägg upp blomkålsskivorna och biffarna.
- Lägg på citron och granatäpplekärnor.
- Servera med pestokrämen och dekorera med färsk timjan.