En god och hälsosam smörgåstårta!
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa äggen lätt och blanda alla ingredienser i en skål.
- Lägg bakplåtspapper på en långplåt och häll ner smeten och sätt in i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.
- Dela brödet i 3 avlånga bitar.
- Blanda créme fraiche och pesto i en skål.
- Finhacka mozzarella och rödlök och lägg i en skål.
- Blanda ner hackad basilika, ajvar, salt och svartpeppar.
- Lägg upp en botten på ett serveringsfat och bred på hälften av pestoröran.
- Lägg över en botten och bred på mozzarellaröra
- Toppa med det sista brödet och bred på pestoröran över och på kanterna.
- Lägg ruccola runt om och toppa tårtan med skinka, mozzarella och tomater.
- Skala och skiva rödlök och lägg över tillsammans med färsk basilika och pinjenötter.