En fantastisk god italiensk smörgåstårta med chark. Om du önskar göra denna glutenfri kan polarhjärtan bytas mot glutenfria polarkakor – receptet hittar du genom att söka i receptbanken på glutenfria polarkakor.
Gör så här
- Skala och riv vitlök fint. Hacka de soltorkade tomaterna och basilikan.
- Skala och finhacka rödlök.
- Gör föst fyllningarna genom att blanda ihop alla ingredienser i två skålar.
- Lägg en skiva polarhjärtan på ett fat och bred över fyllningen med soltorkade tomater. Lägg på en ny skiva polarhjärtan.
- Lägg på pestoröran spara lite till toppen.
- Lägg på ytterligare ett lager bröd och bred ut ett tunt lager av fyllningen över.
- Fäst solrosgroddar på kanterna och lägg på skinka och salami i en ring över tårtan.
- Skär skivor av brieosten och lägg i mitten. Dela tomater och lägg över och toppa med kapris.
- Dekorera med basilikablad.