Med saftig kyckling, fräsch asiatisk nudelsallad och chilimajjo bjuder du in till en spännande smakresa, självklart med mellanlandning på grillen.
Gör så här
- Riv vitlök fint och riv ingefära. Gör marinaderna och lägg ner kyckling.
- Låt marinera minst en timme innan grillning.
- Grilla kycklingen runt om i ca 10 minuter till den är genomstekt och har fått fin färg eller lägg kycklinglårfiléerna på en ugnsplåt och ugnsbaka i 20 minuter på 200 grader.
- Riv vitlök. Gör chilimajjo genom att blanda ihop ingredienserna i en skål.
- Koka nudlar enligt anvisningen på paketet och häll av vattnet.
- Lägg nudlarna i en skål och blanda ner alla ingredienser till marinaden. Riv ingefära och vitlök. Hacka koriander. Smaka av med salt och peppar.
- Skala och skär morot i strimlor.
- Skär sockerärtor och paprika i strimlor. S
- trimla salladslök. Koka sojabönor någon minut i lättsaltat vatten. Blanda ner alla grönsaker i nudelsalladen.
- Lägg upp på ett serveringsfat och toppa med jordnötter och färsk koriander.
- Servera med kycklinglårfiléerna, chilimajjo och picklad rödlök.