En färgglad tallrik med grillad fläskkarré och grönsaker. Välj gärna blomkål i olika färger om det finns annars går det bra med vit blomkål!
Gör så här
- Lägg köttet i en skål och blanda ner riven vitlök, bbqsås, salt, peppar och örter. Låt marinera 30 minuter.
- Sätt ugnen på 200 grader. Skär morötter på längden och lägg på en plåt.
- Skär rödbetor i klyftor och lägg bredvid. Skär blomkålen i buketter och lägg på plåten.
- Ringla olivolja över och strö på salt, peppar och örtagårdskrydda. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
- Grilla köttet runt om i ca 7 minuter och lägg på ett fat. Strimla salladslök och lägg över köttet.
- Strö på stekt halloumi på blomkålen, fetaost på rödbetorna och parmesan på morötterna.
- Toppa med hackad persilja.
- Servera med grillad fläskkarré.