UlrikaMood14-01-28__002Ja, nu är boken släppt och Edit Künstlicher, min pr kvinna med stort K hade fixat en så trevlig pressfrukost på MOOD gallerian. Många journalister var där och flera bloggare och andra människor. Det är alltid så roligt att träffa både nya människor och “gamla” journalister och samarbetspartner som har följt mitt jobb under åren och jag deras.

Ulrika Davidsson Mood

Jag träffade Lena som direkt kom fram och berättade att hon hade gått ner 8 kilo med min kickstart på kort tid – det är så mycket påfyllnad av energi för mig och jag blir så glad att höra om andra som lyckas!

Mina jeans st. 38

Jag visade mina jeans som jag köpte precis för 12 år sedan och då vägde jag 96 kilo. Jag minns den dagen för jag åkte ut till Barkaby Outlet och lyckades hitta ett par Peak Performance i min storlek och var så nöjd. Dessa byxor är det enda plagg jag har kvar från när jag vägde 30 kg mer.

IMG_0898

Med mig denna morgon hade jag också Helena som har gått ner 55 kilo och använt sig av min kickstart flera gånger. Hon berättade om sin resa och det var fantastiskt att höra hennes historia!

Ja, många var där för att nämna några godingar: Anna Benson, Tanja Fylking, Jessica Frej, Malte Danielsson, Förlaget. Alla fick med sig en härlig goodiebag som var riktigt lyxig – tack MOOD Stockholm och alla andra som medverkade.

 

UlrikaMood14-01-28__026

IMG_2552 IMG_2547

IMG_2571 IMG_2574