I går var det premiär för mina hälsosamma GI och LCHF rätter på båtarna mellan fastlandet och Gotland. http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/destinationgotland/pressrelease/view/haelsoprofilerad-mat-lanseras-paa-gotlandsfaerjan-772785

Jag var förstås på plats och jag måste säga – Vilket fantastiskt mottagande av maten! Jag stod och tittade när passagare valde sin Dagens Husman och jag kan säga att 8 av 10 valde min GI rätt som dagen till ära bestod av BBQ Fläskkarré med coleslaw och citronmarinerad broccoli. Vilken succé!

Jag och Niki som är ombordschef bjöd på nya sommarsmoothies – en med frysta bär, en med mango och mynta och kan ni tänka Er… Destination Gotland serverar nu mina GRÖNA DRINKAR!!!!! Det är egentligen helt otroligt att de väljer att göra det – så innovativt! Det roliga är att nästan alla som smakar dessa gröna smoothies tycker att det är så förvånadsvärt gott: spenat, lime, ingefära, banan, mango och avokado.

Go, Gotland Go!

I dag kommer nya GI och Hälsa – missa inte den!