I sommar tar jag hand om mig själv och säger NEJ till många aktiviteter och inbjudningar. Jag behöver varva ner, reflektera, tänka och vara med mig själv. Då kommer min kreativitet och fantasi som jag kan förverkliga i höst och framåt! Jag är så glad för att jag har fått låna ett sommarställe i skärgården där jag kan vara i julimånad. Här kommer jag att skriva klart min kommande bok “66 Day Challenge Jorden runt” som kommer i december samt laga upp fler maträtter och fota för höstens onlinekurser.

Jag fokuserar på det mest viktiga när det gäller hälsa och det är både enkelt och inte dyrt:

  1. Vila, återhämtning och sömn – gärna 8-10 timmar per natt
  2. Matglädje med kreativitet i köket
  3. Periodisk fasta – använder mig av 16:8 eller 18:6
  4. Vattenfasta 4 dagar för välmående
  5. Daglig PW – 1 timme
  6. Mitt sommar träningsprogram med 7 övningar som tar 20 min
  7. Tid för reflektion och vara själv (skillnad på att vara själv och vara ensam)
  8. Lyssna på intressanta poddar med inriktning på att fördjupa mig i områden som fasta, hormoner, lågkolhydratkost samt poddar om självutveckling.

Jag får alltid tiden att gå och känner mig aldrig rastlös eller ensam och det är en gåva. Jag skriver, lyssnar på musik och på ljudböcker och lagar mat. Jag älskar att pussla så jag sätter mig en stund varje dag över mitt 1000 bitars pussel. Magisk skön tillvaro helt enkelt och självvald.

Jag vill tipsa om poddar om hälsa och självutveckling som jag uppskattar och har gett mig mycket:

4Health avsnitt

Avsnitt 311 Ewa Meurk – varför går jag inte ner i vikt

Avsnitt 303 Anders Murman – Ketos Hur fungerar kroppen?

Biohackingpodden

Avsnitt 7 – Råd inför formtoppning

Framgångspodden

Avsnitt 588 Jenny Koos – Lär dig allt om fertilitet, menscykeln och hormoner 

Avsnitt 561 Bertil Marklund – Så lever du längre

Avsnitt 462 Christer Olsson – Frigör din omedveten potential

Avsnitt 556 Christer Olsson – Att leva livet levandes, hantera sorg och känna tacksamhet

Avsnitt 592 Erik Fernholm – Ändra ditt liv med ett beslut

Avsnitt 558 Annika Malmberg – Så får du din relation att blomstra

Avsnitt 381 Micael Dahlen – Vägen till lycka

Hälsorevolutionen

Sommarfavorit – Doctor Diamantis – Kinesisk medicin 

Avsnitt 102 Anders Magnusson – Förlåtelsen – så kan du gå vidare och bli fri

Jag lyssnar alltid på en ny podd när jag går min timmes promenad och det gör att det blir fokus och reflektion på det jag har lyssnat på under promenaden – det är lärorikt och utvecklande tycker jag!

Hälsningar Ulrika