“Dagvill” blir man den här veckan – det har känts som måndag och tisdag men det är torsdag och fredag… Vi har varit på Gotland och jobbat med mitt grönsaksland och det är så roligt. Jag odlar i trälådor för att slippa ogräs och för att det ska bli varmare i odlingslådorna. Har skrivit fina skyltar som jag sätter upp i landet…

Hela veckan har jag lagat mat till olika bilagor som ska komma i sommar och efter sommaren. Jag räknade ut att jag ska skriva 200 recept innan den 18 juni!!! Jag och min fotograf jobbar för fullt just nu kan jag säga. Nedan gjorde jag en jättegod fisk med frysta torskryggfiléer och stekta grönsaker (paprika, squash, fänkål), färska cocktailtomater, färsk rödlök, gröna oliver, grön pesto och grädde, in i ugnen i 20 minuter.

I går hade Ola och jag ett spännande möte som jag snart kan berätta om. Vi ska göra något som vi har funderat länge på och nu börjar alla bitar falla på plats 🙂 Efter mötet följde jag med Ola på en filmpremiär på Rigoletto och så filmen FARLIGT VATTEN (en svensk Thriller) som var speciell och obehaglig…Efter filmen var vi inbjudna till Östermalmshallen och det var Petré Event som höll i festligheterna. Min bror Joakim var i stan och mötte upp och var med oss på eventet. Kul att träffa honom!