Tyvärr har jag inte haft tiden att blogga… För er som inte vet bygger jag nämligen en restaurang på Gotland och denna sista månaden har jag ägnat all min vakna tid åt att färdigställa bygget. Vi börja nu bli klara och öppnar hemsidan www.hemmahosulrika.se denna veckan och restaurangen öppnar den 28 juni! Hoppas att ni håller koll på FBsidan: Hemma hos Ulrika.

IMG_8063 IMG_8061

I söndags åkte jag hem till Stockholm en snabbis för att medverka på Nyhetsmorgon på TV4 tillsammans med Stephan Rössner. Vi gick igenom olika dieter och vad som passar vem: Stenålderskost, LCHF, GI, detox, Tallriksmodellen och den populära 5:2 dieten. Vill ni se inslaget så finns det på TV4 play: http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/gi-detox-eller-fem-två-modellen-så-väljer-du-rätt-diet-2376728
IMG_8079 IMG_8080

IMG_8081 IMG_8076

I går hade vi omslagsfotografering för min kommande bok och Malte min fotograf, Edit min PR tjej och Sara med smink gjorde ett fantastiskt jobb! Det kommer att bli bra.

Bild_2 Bild 1_2
Nu är jag på väg tillbaka till ön igen och det ska bli så skönt!
Hälsningar Ulrika