Kickstarta med Ulrika

På grund av en stor efterfrågan är det en glädje för mig att kunna erbjuda ytterligare webbkurser på nätet!

Kickstart med Ulrika – 6 veckor – 895 kr – kursstart den 16 februari – anmäl dig här:

Kickstart med Ulrika – 6 veckor – 895 kr – kursstart den 2 mars – anmäl dig här:

Ulrikas Detox – 4 veckor – 795 kr – kursstart den 16 mars – anmäl dig här:

Hälsosam familj på 30 dagar – 4 veckor – kursstart den 2 mars – 795 kr – anmäl dig här:

Jag är så glad för att jag i januari började jobba med mina privata klasser på facebook därför det fungerar så otroligt bra. Jag är nära mina kunder på webben, som jag träffar där dagligen och har en dialog med samt det gruppstöd som vi skapar är enormt framgångsrikt. Om du har provat själv att gå ner i vikt och inte lyckats – tveka inte! Kom med i mina grupper och jag hjälper dig att komma i mål med din hälsosatsning! har du frågor – maila mig på ulrika.davidsson@dietshop.se – Hoppas vi ses på webbkursen hälsar Ulrika!

Läs några av deltagarnas kommentarer efter 2 veckor på programmet:

Pernilla: “Ställde mig på vågen o klev ner igen. Ställde mig på vågen igen o klev ner. Flyttade vågen en bit o klev upp. Ok – nu får jag tro mina ögon….På två veckor har jag minskat med 5,8 kg! Underbart! Så glad o så tacksam för stödet av Ulrika och alla er andra!”

Catharina: “Förstår varför det kallas turboveckor, nedgång på 5,3 kg och 1-3 cm mindre av mig. Happy – nu en god frukost!!”

Berith: “Jätteglad och nästan lite rörd, för jag trodde inte det var möjligt. Gått ner 6 kg på 3 veckor. Tacksam!!!”

Ewa: “Vaknade med huvudvärk för första gången sen vi började… Men nu när jag mätt mig är den som bortblåst. -1,9 kg denna veckan, tot -6,4 kg!!! Totalt 8 cm borta i midjan, får göra extra hål i bältet . En syssla jag gärna gör varje vecka! TACK Ulrika för alla goda recept och TACK för all peppning från ALLA!! Så kul att läsa om hur ni andra gör och har det. Hjälper mycket att själv hålla ut.”

Josefina: “Hej hopp! Den gångna veckan har jag tänkt tankar som “det här är för lätt”, “jag mår för bra” och “jag är ju aldrig hungrig”! Har nästan trott att jag gått upp i vikt då jag tycker kläderna sitter som vanligt! Nackdelen med stretchjeans? Därför blev jag så glad när jag klev upp på vågen och den visade -2,2 kg sen sist. Totalt har de två turboveckorna resulterat i -7 kg.

Turbo kickstart