Nu går jag in i en “bubbla” och ska laga upp nya maträtter till min nya kokbok som kommer ut i december. Denna gång blir det en kokbok med fokus på 66 dagar och den underbara medelhavskosten. Jag befinner mig på Mallorca och det är en upplevelse att få producera en bok på denna ö tillsammans med min fotograf Malte Danielsson.
Jag har haft fullt upp med att förbereda med att provlaga rätter, köpa in rekvisita och kläder som jag ska ha på mig och planera innehållet men efter att ha skrivit över 30 kokböcker har jag en fin rutin och känner mig trygg. Det kommer att bli en tuff arbetsvecka för jag ska laga upp mellan 12-15 rätter per dag och då är man ganska slut när veckan är slut…
Älskar mitt jobb och älskar att laga mat och vara kreativ, framför allt i den underbara miljö vi kommer att vara i – det kommer att bli magiskt bra! Följ mig gärna på mitt Instagramkonto ulrikadavidsson_official så kan du vara med i skapandet av den nya boken och få inspiration!
Hälsningar Ulrika