Jag är så glad för att jag har köpt en ny baddräkt! Jag har alltid sådan ångest när sommaren kommer och man ska hitta en bikini som sitter snyggt. Därför passade jag på att köpa när jag var på Esprit och såg deras collection – så fina och bra pris!

Esprit bikini

Jag passade på att köpa nya solglasögon också som var fina – nu är jag rustad för beachen!

Wild Yam och Progester AllJag har också shoppat lite hälsoprodukter som har tagit slut i mitt skåp. Eftersom jag har ett lågt progesteron använder jag Progester All och Wild Yam dagligen. Bägge dessa produkter är väldigt effektiva om man vill öka sitt progesteron och få en bra balans med sitt östrogen. Jag fick reda på genom ett hormonellt test för 2 år sedan att mitt progesteron var på tok för lågt. Det var av anledningarna att jag hade ofrivilligt gått upp i vikt. När jag började med dessa två produkter ökade jag mitt värde med flera hundra % och kände tydligt positiva effekter i kroppen som

– bättre förbränning, bättre cirkulation, mindre svullen och mindre vätskefylld samt inga ömma bröst (som jag hade tidigare).

Wild Yam är en rotväxt, vars rötter och knölar innehåller planthormonet diosgenin, en föregångare till progesteron och DHEA. Detta naturliga plantdiosgenin är mycket likt de hormoner vilka normalt produceras av den mänskliga kroppen. Diosgenin stimulerar kroppens egen hormonproduktion!