BarcelonaBarcelona

Jag har precis stigit upp och sitter på min terass vid Placa Caterina och ser solen stiga över takåsarna – så mysigt! Sitter och kollar på min nya bok på datorn som ska gå på tryck snart -HÄLSOSAM FAMILJ på 30 dagar.

Hälsosam familj

Barcelona

Jag har hyrt en lägenhet och ska vara här i 5 dagar. Det var så skönt att lämna ett kallt Sverige och landa i värme i går kväll. Jag är här för att min kollega Ola fyller 40 år och det firar han med ett stort kalas på lördag och det ska bli väldig roligt.

Barcelona

BarcelonaI går gick jag runt på gatorna och njöt av atmosfären och besökte en bra restaurang “Bota Fumeiro” och åt lite tapas. Fantastisk spansk skinka, friterad bläckfisk och någon slags krabbsallad som var utsökt..och lite gott vin till det!

Nu ska jag äta frukost med Ola Lauritzson – han fyller 40 år i dag!

 

 

 

KrabbsalladCalamares