Äntligen är det dags! Vi har beslutat att bjuda in till en hälsoresa. En del tycker säkert att det är galenskap med tanke på läget just nu men enligt den lilla undersökning vi gjorde i våra sociala kanaler nyligen var det oväntat många som var positiva till detta. Och det är jag också!

Vi har under nästan ett år haft en dialog med reseföretaget Sublutour som kommer att hjälpa oss att arrangera denna resa. Sublutour har stor erfarenhet av att arrangera gruppresor och kan dessutom erbjuda oss väldigt generösa avbokningsregler vilket gör att i alla fall jag känner mig lugnare. Alla frågor om avbokningar, garantier och liknande kommer hanteras av Sublutour. Det är även på deras sida som man gör själva bokningen och betalningen. Jag har själv träffat Katarina som driver företaget och kan garantera att de är ett seriöst företag.

Men nu till själva resan. Det blir Portugal! Här är både solsäkert och vackert och dessutom är maten fantastisk. Jag ser verkligen fram emot att möta våren här i april tillsammans med er. Läs mer om resans upplägg, priser och datum på sidan som vi skrivit ihop om detta. Du hittar den här!