Ulrika har gjort en mängd hälsoresor under sina år med Ulrikas Kickstart. Resorna har gått till både Grekland, Mallorca och Gran Canaria. Nu är det dags att tillsammans upptäcka Nazaré i Portugal!

Ulrika bjuder in till fem härliga dagar i solsäkra Nazaré, Portugal. Tillsammans kommer vi njuta av matglädje, hälsa och kunskap som ger dig en perfekt kickstart på våren och försommaren. Att ta sig tiden att satsa på sig själv och njuta av god mat och rörelse i härlig miljö är det bästa vi kan unna oss. Dessutom kommer du få möjlighet att träffa massor av underbara människor som, precis som du, uppskattar dessa saker.

Tillsammans med researrangören Sublutour ordnar vi denna resa där du som följer Ulrika har möjlighet att delta. Det är en gruppresa och priset inkluderar flyg, hotell, halvpension, transfer och utflykter. Avresedatum är 28 april 2022. Ulrika och en svensktalande guide kommer att vara med under hela resan och finnas tillgängliga för frågor, information och allt ni kan tänkas vilja ha hjälp med.

Antalet platser är begränsade – först till kvarn gäller!

Programmet och mer exakt information hittar ni på Sublitours hemsida där även betalning ske. Men kort berättat kommer vi bland annat att besöka en vingård, vandra längs de fantastiska lederna med utsikt över havet och laga mattillsammans. Ulrika kommer dela med sig av sin kunskap och erfarenhet men det finns även massor av tid när vi tillsammans kan prata och bolla frågor kring mat, hälsa och livet i stort. Det blir en resa för livet helt enkelt!

Givetvis har både vi och vår samarbetspartner gjort allt som krävs för att följa restriktioner kring Covid-19 så att ni ska kunna känna er så trygga som möjligt. Vi har också en mycket generös avbokningspolicy vad gäller detta. Mer information kring detta hittar ni här.

Vi ser verkligen fram emot att få träffa er och uppleva fem fantastiska dagar i vackra Nazaré!

För mer information och bokning – klicka här!