IMG_4296

Ja, nu är första bröllopet avklarat “Hemma hos Ulrika” i Rone och det var så fantastiskt! Jag kan inte med ord beskriva vilket härligt brudpar, vilken underbar fest, vilken musik och sång och ladan var dekorerad så romantiskt och fint!

Bröllop

Vi serverade först 110 Mojitos och 110 Aperol Spritz ute på gården innan vigseln… En hel släde fyllde vi med is och stack ner dessa drinkar så gästerna kunde ta för sig. Samtidigt stod Bjarne och Marie och grillade två lamm och en gris till bröllopsmiddagen.

Personal

Is i släde

Aperol Spritz och Mojitos

Helgrillat lamm

Till förrätt serverade vi en laxbakelse på ett hjärtformat bröd. Jag blandade varmrökt lax med tärnat äpple, créme fraiche, majonnäs, purjolök, citron, dill och gräslök och toppade med räkor, groddar, rädisor, gurka och en gurkörtsblomma – så gulligt och gott!

Laxbakelse

Till det helgrillade köttet serverade vi bulgursallad med rödbetor och chevre, matvetesallad med ajvar och feta, ärtpesto, salsa romesco, örtcreme, päron- och fänkålssallad med ädelost och lite annat gott – det var uppskattat.

Buffé

Buffé

Under hela middagen var det sång och tal och flera artister som uppträdde. Bland annat Lena Ph, Hanna Hedlund och Lina Hedlund från Alcazar, Nassim El Fakir och Jakob och Lisa Stadell – kändes lite overkligt att de var i min lada och sjöng…

Lina Hedlund

Bröllop

Nu är det lite vila som gäller för mig… Är kvar på Gotland en vecka till och ska skriva klart min bok och göra lite annat fix här nere.