DSC03651
Namn: Monica Daxberg

Blodgrupp: A

Ålder: 51 år

Jobbar som: Driver inrednings- och modebutik

 

Monica kom i kontakt med ABnoll metoden för två år sedan i samband med att hon sökte hjälp för sin 13-åriga dotter, Nicole, som hade en krånglande mage.

 

  • Min dotter är adopterad från Kina, och där äter man ju inte så mycket mjölkprodukter. Vi började med att ta bort laktos ur hennes kost, men det hjälpte inte nämnvärt. Hon fortsatte ha besvär med magen och växte dåligt. En väninna till mig föreslog att vi skulle prova att anpassa kosten efter blodgruppen och jag kände att vi inte hade ngt att förlora på det.

Nicole har blodgrupp 0, vilket bl a innebär att hon ska undvika mjölk och gluten men mår bra av att äta rött kött ibland.

 

  • Vi märkte faktisk effekt direkt. Nicole tillgodogör sig näringen i maten på ett helt annat sätt. Hon är av med sina magbesvär och växer så det knakar!

Även resten av familjen äter mat efter sin blodgrupp. Monica är själv blodgrupp A.

 

  • Det kan låta krångligt att anpassa maten efter alla familjemedlemmars blodgrupper, men det är faktiskt väldigt okomplicerat. Och eftersom vi alla märker så tydligt vad vi mår bra av att äta och inte, är vi väldigt motiverade! För min del handlar det om att min mage är lugnare och inte lika uppsvälld som förr. Dessutom har jag fått färre åderbråck och känner mig piggare och mer i balans än tidigare!