I dag sitter jag ensam på gården efter att hela huset har varit fullt med vänner och släkt hela helgen. Vi var totalt 13 pers här som firade midsommar tillsammans. Restaurangen var öppen och vi serverade midsommarbuffé för 60 gäster och det blev en mixa av öppen restaurang och en privat fest! Jag gjorde en ny sill i år och den blev gotlandsinspirerad – Ramslökssill (jättegod)! Mamma bakade hennes fina rågknäcke och sedan var det en massa annat gott på buffén.

midsommar

SillmidsommarbuffeLaxtårta

KnäckeVi fick också tid till en härlig golfrunda och en långtur med ridning på Ängårde Stall. Som sagt i dag tar jag det lugnt och vilar mig i form för ett födelsedagsfirande snart…min kollega Ola Lauritzson fyller jämnt och vi firar honom i Barcelona i helgen.

Golf GumbaldeÄnggårde stallÄnggårde stallÄnggårde