Här kommer ett gott recept som ni kan prova till helgen!

Kycklingfärsfyllda paprikor med parmesan och timjan – 4 portioner

8 små gula paprikor

400-500 g kycklingfärs

½ dl grädde

1 ägg

1 krm salt

Lite vitpeppar

1 vitlöksklyfta

½ kruka färsk timjan

50 g soltorkade tomater i olja

2 dl finriven parmesan

1 tomat

Dekoration: färsk timjan

Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort en bit på toppen av paprikorna. Ställ på en ugnsplåt. Blanda färs i en skål med grädde, ägg, salt och peppar. Finhacka vitlöksklyftan och timjan och blanda ner. Strimla tomaterna och blanda ner med 1 dl parmesanost. Fördela färsen i paprikorna. Skiva tomaten och lägg över. Toppa med parmesanost och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Dekorera med färsk timjan.