Här kommer ett gott recept som ni kan prova till helgen!
Kycklingfärsfyllda paprikor med parmesan och timjan – 4 portioner
8 små gula paprikor
400-500 g kycklingfärs
½ dl grädde
1 ägg
1 krm salt
Lite vitpeppar
1 vitlöksklyfta
½ kruka färsk timjan
50 g soltorkade tomater i olja
2 dl finriven parmesan
1 tomat
Dekoration: färsk timjan
Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort en bit på toppen av paprikorna. Ställ på en ugnsplåt. Blanda färs i en skål med grädde, ägg, salt och peppar. Finhacka vitlöksklyftan och timjan och blanda ner. Strimla tomaterna och blanda ner med 1 dl parmesanost. Fördela färsen i paprikorna. Skiva tomaten och lägg över. Toppa med parmesanost och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Dekorera med färsk timjan.