Jorden runt med Ulrika

5 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Jorden runt med Ulrika Davidsson är en spännande kurs med inspiration och matglädje från världens alla hörn. Under kursen får du följa med Ulrika på en matresa i fem olika matregioner; Medelhavet, Asien, Mellanöstern, Karibien/Sydamerika samt Norden.

När Ulrika var på semester i Mexiko blev hon inspirerad av matkulturen, och som ett resultat av detta har hon skapat kursen Jorden runt med Ulrika som bygger på typiska smaker, kryddor och råvaror från olika delar av världen. En specifik råvara står i centrum samma dag varje vecka, till exempel kyckling, men kombineras med olika smaksättningar och tillbehör från de olika regionerna. Förutom spännande maträtter från världens alla hörn ger kursen en skjuts mot en mer hälsosam livsstil. Följer du kostplanen tappa du mellan 4-5 kg på fyra veckor. Det har aldrig varit godare, eller mer spännande att gå ner i vikt!

Kursen vänder sig lika mycket till matintresserade som till dig som bara vill få lite ny inspiration i vardagen. Givetvis är recepten hälsosamma och framtagna för att ge deltagaren en nyttigare livsstil och de bygger alla på en lågkolhydratkost med inslag av periodisk fasta. Fastan är helt frivillig och går att utesluta för den som vill. Kursen innehåller massor av nyskapade recept såväl som några av Ulrikas favoritrecept från tidigare kurser.

Detta får du lära dig i Jorden runt med Ulrika:

  • matglädje i köket och att äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • laga kreativa och nyskapande rätter från världens all hörn. Kursen innehåller både varma och kalla maträtter med kött, fisk, fågel och vegetariska rätter.
  • följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

 

NYHET – ULRIKAS PODCAST

Som en utveckling i det digitala liv vi anpassar oss allt mer efter finns nu möjligheten att ta del av kursmaterialet via Ulrikas podcast. Därför hittar du nu 4 helt unika avsnitt där Ulrika berättar om olika hälsoområden. I samband med denna utveckling har vi också valt att prishöja denna kurs 100 kronor för att kunna genomföra denna satsning. Meningen med att skapa materialet i denna form är att kunna uppmuntra till mer rörelse. Ladda ner avsnitten, snöra på dig skorna och ge dig ut på en härlig promenad medan Ulrikas berättar med om hur du kan hitta en långsiktigt hälsosam livsstil.

Ulrikas podavsnitt tar upp nedan områden:

  • Fasta
  • Lågkolhydratkost
  • Träning och förbränning
  • Coacha dig själv

När du har bokat Jorden runt med Ulrika:

När du har bokat din kurs Jorden runt med Ulrika får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Jorden runt med Ulrika ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Detta är
En smakresa i fem regioner med Ulrika
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och spännande recept
- Inköpslistor
- Kunskapspoddar
- Dokument med kunskap och inspiration om de olika matregionerna
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
Kursen vänder sig lika mycket till matintresserade som till dig som bara vill få lite ny inspiration i vardagen.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
5 veckor: 5-6 kg
Pris
5 veckor - 1198 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Viktkort

3

Varför fasta?
Varför lågkolhydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Kunskapspoddar:
- Fasta
- Lågkolhydratkost
- Träning och förbränning
- Coacha dig själv

6

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!