Cookalong med Ulrika

Varje cookalong är ca 1 timme

cookalong med Ulrika

Spendera dina onsdagar med Ulrika!

I dessa tider kan vardagen kännas lite enformig. Det är inte lätt att hitta på något nytt att göra när vi är rekommenderade att hålla oss hemma utan att träffa folk. Därför vill vi bjuda in er till några riktigt härliga onsdagsträffar (digitalt alltså!)

Onsdagarna med Ulrika är ett nytt koncept som vi lanserar. Det är en cookalong där du som följer Ulrika har möjlighet att tillsammans med henne och andra mat och hälsointresserade personer lagar en härliga middag tillsammans, genom din dator. Vid varje tillfälle kommer Ulrika att laga mellan 2-3 rätter och du som deltar får givetvis tillgång till inköpslista och recept så att du i god tid kan handla det som behövs och ställa dig i köket och laga tillsammans med Ulrika. Du får hänga med när Ulrika visar sina tips och trix på hur man bäst lyckas i köket och hur man får maten att bli så där fotovänligt snygg som vi ser på Instagram.

Men vi bjuder inte bara på matlagningstips. Under dessa tillfällen kommer du även att få en hel del matnyttig information och kunskap från Ulrika. Utifrån det för tillfället satta ämnet kommer Ulrika att guida dig igenom utmaingar och svårigheter. Hon tar upp de vanligaste frågorna och framförallt får DU möjlighet att ställa dina frågor till Ulrika, direkt genom skärmen.

Detta får du i Cookalong med Ulrika:

  • Möjlighet att ställa frågor som Ulrika besvarar direkt under kvällen.
  • Laga middag tillsammans med Ulrika och få hennes bästa tips i köket.
  • Kunskap om det för tillfället valda ämnet, vanliga frågor, ovanliga frågor, små knep och stora framgångstips.
  • En för temat anpassad meny med recept och inköpslista.
  • Dela bilder från din kväll på Ulrikas Facebook och se hur andra deltagare från kvällen serverade sin middag.

Datum och tema:

  • Onsdag 10 mars kl 18-19 – Laga ketomiddagar med matglädje!

Har du provat keto eller är du nyfiken på succémetoden som allt fler använder sig av? Denna kväll kommer vi helhjärtat att viga till ämnet keto. Du får en perfekt ketomeny att laga tillsammans med Ulrika och givetvis möjlighet att ställa dina frågor om ämnet. Ulrika kommer att berätta om hur man enklast försätter sin kropp i ketos, ge handfasta tips på råvaror att välja (och att undvika!) samt hur man bör tänka kring fasta, träning och restaurangbesök när man lever på ketokost.

  • Onsdag 17 mars kl 18-19 – Ät hälsosamt med liten budget

Det behöver faktiskt inte vara dyrt att äta hälsosamt. Den här kvällen vill vi en gång för alla slå hål på myten om att det behöver kosta mer att välja en kost som är bra för din kropp. Ulrika lagar mat som passar för ämnet och visar hur man med en enkel bas kan skapa flera olika rätter med små justeringar. Vi pratar även om hur man enkelt kan frysa mat och hur man skapar delikata lunchlådor från gårdagens middag. Dessutom hur man med enkla knep kan handla billigt och ändå laga mat värdig en stjärnkock.

  • Onsdag 24 mars kl 18 -19 – Laga goda rätter och planera dina 800 kcal dagar! 

800 kcal är en av de mest populära kosthållningarna vi har. Att ha ett dagligt intag på 800 kcal har visat sig vara effektivt för så mycket mer än vikten. Men hur planerar man bäst ett liv med 800 kcal och hur får man ihop familjelivet, träningen och möjligheten att inte vara en tråkboll utan fortfarande kunna delta i middagar och aktiviteter utan att överstiga kaloriintaget? Detta kommer Ulrika att hjälpa er med under denna kväll. Dessutom får du handfasta tips och råd om hur du klarar dig igenom årets mesta godishelg, påsken, utan att köra helt i diket.

Pris och tillvägagångssätt:

Varje cookalongtillfälle kostar 200 kr att delta på. Väljer du att boka alla tre tillfällen direkt får du dock en riktigt generös rabatt av oss och betalar endast 449 kr. I drop-down menyn nedan kan du välja för vilket tillfälle du vill köpa tillgång tilll, vill du boka alla tre gångerna väljer du “Alla tre tillfällen”.

När du bokat Cookalong med Ulrika:

När du har bokat en eller flera av dessa härliga tilfällen får du tillgång till en kurssida där du hittar menyn och inköpslistan för kvällens rätter. Inför det aktuella datumet som just du bokat in dig på kommer du sen få den länk som du klickar på för att delta i själva eventet. Det är alltså väldigt viktigt att den e-mailadress du anger i din bokning är aktiv och korrekt.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En cookalong med Ulrika där ni lagar mat tillsammans och tar en djupdykning ner i ett specifikt ämne
Du får
- Möjlighet att ställa just dina frågor direkt till Ulrika
- Laga middag tillsammans med Ulrika
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslista
- Höra Ulrika berätta om det för kvällen valda ämnet
För vem
För dig som vill få en rolig och matnyttig onsdag tillsammans med Ulrika
Du behöver
Internetuppkoppling, dator, ett kök för matlagning
Beräknad viktnedgång
Beroende på hur du väljer att ta till dig den information Ulrika delger under kvällen kan din viktnedgång komma att påverkas.
Pris
1 tillfälle - 200 kr
2 tillfällen - 400 kr
3 tillfällen 449 kr


TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!